Rondo Kembang (seno keling)

Versi: Seno Keling

Seprono, seprene
Tak lakoni urip karo kowe..
Ora ono bedane..
Naliko ketemu, nganti saiki
Tingkah lakumu, ora iso didandani..

Upomo, semono
Aku ngerti yen kowe rondo..
Aku ra bakal gelem..
Kawin karo kowe,
Opo meneh seneng,
Yen ayuning sliramu,
Agawe laraning ati..

Kecik isi sawo,
Kwaci isi semongko,
Yen prawan ketitik,
Yen rondo bakal ketoro..
Opo meneh, randane rondo kembang
Uwis rondo gayane koyo perawan..

Mulakno, saiki
Yen bebrayan ojo pilih tebu..
Ora bakal sak lawase..
Yen dipangan, legi banyune
Yen disawang, ora iso mbedakke..

reff:
Upomo, semono
Aku ngerti yen kowe rondo..
Aku ra bakal gelem..
Kawin karo kowe,
Opo meneh seneng,
Yen ayuning sliramu,
Agawe laraning ati..

Kecik isi sawo,
Kwaci isi semongko,
Yen prawan ketitik,
Yen rondo bakal ketoro..
Opo meneh, randane rondo kembang
Uwis rondo gayane koyo perawan..

Kecik isi sawo,
Kwaci isi semongko,
Yen prawan ketitik,
Yen rondo bakal ketoro..
Opo meneh, randane rondo kembang
Uwis rondo gayane koyo perawan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *