Sayang (freddo marto)

Versi: Freddo Marto

Ningopo cah ayu,
Ningopo kok nesu..
Ku nyuwun sedilu,
Ojo lehmu nesu..

Entenono aku sayang,
Aku nyambut gawe sayang..
Kanggone nyandang pangan,
Kang noto panguripan..

Sayang aku,
Nyengkakke sak mestine..
Dan tak bali mulih,
Dan tak cegat sliramu sayang..

Sabar sayang,
Sing sabar ku sayang..
Aku mesti pulang, kangen aku
Kangen aku kangen mring kowe..

reff:
Ku ra bakal lali,
Sliramu sayangku..
Ora meneh meneh,
Ninggal kowe manisku..

Entenono aku sayang,
Aku nyambut gawe sayang..
Kanggone nyandang pangan,
Kang noto panguripan..

Sayang aku,
Nyengkakke sak mestine..
Dan tak bali mulih,
Dan tak cegat sliramu sayang..

Sabar sayang,
Sing sabar ku sayang..
Aku mesti pulang, kangen aku
Kangen aku kangen mring kowe..

reff:
Sayang aku,
Aku kangen kowe..
Dan tak bali mulih,
Dan tak cegat sliramu sayang..

Sabar sayang,
Sing sabar ku sayang..
Aku mesti pulang, kangen aku
Kangen aku kangen aku kangen aku
Kangen mring kowe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *