Keblubuk


Versi: sodiq ft. suliyana

PR:
SETAUN LUWIH DADI BOJOMU,
AKU JARANG MBOK KELONI..
SABTU MULIH TENGAH WENGI,
KOYO MALING WEDI KONANGAN..

LK:
AKU WIS KONDO BIYEN MAMULO,
AWAKKU WIS DUWE BOJO..
ORA BISO SABEN DINO,
MENGKO MUNDHAK DADI PERKORO..

reff:
PR:
WIS KADHUNG KADHUNG NYEMPLUNG JUGLANGAN,
BLETHOK KABEH DIGIRAH ORA BISO ILANG..
KEBLUBUK RABI KARO KOWE,
TAK KIRO BUJANG JEBULE GADHANE TIYANG..

LK:
OJO OJO GETUN DHIK,
BARANG WIS KADHUNG..
AKU TRESNO AKU CINTA KEPADAMU..
SUNGGUH AKU CINTA PADAMU..

PR:
SETAUN LUWIH DADI BOJOMU,
AKU JARANG MBOK KELONI..
SABTU MULIH TENGAH WENGI,
KOYO MALING WEDI KONANGAN..

LK:
AKU WIS KONDO BIYEN MAMULO,
AWAKKU WIS DUWE BOJO..
ORA BISO SABEN DINO,
MENGKO MUNDHAK DADI PERKORO..

reff:
PR:
WIS KADHUNG KADHUNG NYEMPLUNG JUGLANGAN,
BLETHOK KABEH DIGIRAH ORA BISO ILANG..
KEBLUBUK RABI KARO KOWE,
TAK KIRO BUJANG JEBULE GADHANE TIYANG..

LK:
OJO OJO GETUN DHIK,
BARANG WIS KADHUNG..
AKU TRESNO AKU CINTA KEPADAMU..
SUNGGUH AKU CINTA PADAMU..

LK:
AKU WIS KONDO BIYEN MAMULO,
AWAKKU WIS DUWE BOJO..
ORA BISO SABEN DINO,
MENGKO MUNDHAK DADI PERKORO..

reff:
PR:
WIS KADHUNG KADHUNG NYEMPLUNG JUGLANGAN,
BLETHOK KABEH DIGIRAH ORA BISO ILANG..
KEBLUBUK RABI KARO KOWE,
TAK KIRO BUJANG JEBULE GADHANE TIYANG..

LK:
OJO OJO GETUN DHIK,
BARANG WIS KADHUNG..
AKU TRESNO AKU CINTA KEPADAMU..
SUNGGUH AKU CINTA PADAMU..

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *