Ireng Meles

Versi: Suliyana

Aduh cak cek dowone,
Gothekmu cak cek dowone..
Dowo dewe timbang liyane,
Aku sing weruh saben dinane..

Aduh cak cek gedhine,
Barangmu cak cek gedhine..
Gowo rene tak cobone,
Aku kepengen weruh rasane..

Aduh cak cek irenge,
Kelire cak cek irenge..
Ireng meles enak mlebune,
Mlebu sepisan nyaponi latar..

reff:
Masio koblo cak cek kabacute,
Tuku clono kudu dijajal iku mestine..
Masio koblo cak kok kopek dewe,
Tuku clono dowo kegedhen kok meneng wae..

Aduh cak cek dowone,
Gothekmu cak cek dowone..
Dowo dewe timbang liyane,
Aku sing weruh saben dinane..

Aduh cak cek gedhine,
Barangmu cak cek gedhine..
Gowo rene tak cobone,
Aku kepengen weruh rasane..

Aduh cak cek irenge,
Kelire cak cek irenge..
Ireng meles enak mlebune,
Mlebu sepisan nyaponi latar..

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *