Suwine Kangen

“Suwine Kangen” Versi Demy

Suwine kangen, isun anteni
Tekan riko.., ono ring endi..
Ati kangen sing keneng dipungkiri,
Rasane sing biso lali..

Jerune tangis..mberebes mili,
Enget riko..raino bengi..
Sun sabar ring ati iki,
Mugo bain riko ngerteni..

reff:
Sun sidem ring ati iki,
Enget tah riko duwe janji..
Sing ono hang biso ngganti,
Mung riko hang ono ring ati..

Kadhung keliwat kangen,
Kadhung keliwat seneng..
Sing ono hang biso misahaken..
Kadhung keliwat kangen,
Kadhung keliwat seneng..
Sing ono hang biso misahaken..

Jerune tangis..mberebes mili,
Enget riko..raino bengi..
Sun sabar ring ati iki,
Mugo bain riko ngerteni..

reff:
Sun sidem ring ati iki,
Enget tah riko duwe janji..
Sing ono hang biso ngganti,
Mung riko hang ono ring ati..

Kadhung keliwat kangen,
Kadhung keliwat seneng..
Sing ono hang biso misahaken..
Kadhung keliwat kangen,
Kadhung keliwat seneng..
Sing ono hang biso misahaken..

(Kadhung keliwat kangen,)
(Kadhung keliwat seneng..)
Sing ono hang biso misahaken..
(Kadhung keliwat kangen,)
(Kadhung keliwat seneng..)
Sing ono hang biso misahaken..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *