Nggantung Tresno

Versi: suliyana

Kawitane kowe lungo,
Rikolo wayahe purnomo pungkasan..
Sayang kowe pamit ninggal aku,
Suwene mung cukup sewindu..

Tapi opo sebabe,
Ono opo ning kono..
Kabarmu ora ono, janjimu ora teko..
Nganti aku meh kegudho cidro..

Ndang balio ndang balio,
Aku wis kangen setengah mati..
Mung janjimu sing tak enteni,
Mung tresnamu ora keno diganti..

Ndang balio ndang balio,
Mung tresnamu yo sing tak enteni..
Kangen iki ra ono watese,
Mung sliramu sing dadi tombone..

Purnomo pungkasan,
Wis ambal ping telu..
Tresnamu janjimu ora ono teko,
Opo lali tenan wis ono liyane..

Nganti lali aku,
Sing tak jaluk gage muliho..
Sing tak purih elingo aku,
Elingo aku eling janjimu..

reff:
Kawitane kowe lungo,
Rikolo wayahe purnomo pungkasan..
Sayang kowe pamit ninggal aku,
Suwene mung cukup sewindu..

Tapi opo sebabe,
Ono opo ning kono..
Kabarmu ora ono, janjimu ora teko..
Nganti aku meh kegudho cidro..

Ndang balio ndang balio,
Aku wis kangen setengah mati..
Mung janjimu sing tak enteni,
Mung tresnamu ora keno diganti..

Ndang balio ndang balio,
Mung tresnamu yo sing tak enteni..
Kangen iki ra ono watese,
Mung sliramu sing dadi tombone..

Purnomo pungkasan,
Wis ambal ping telu..
Tresnamu janjimu ora ono teko,
Opo lali tenan wis ono liyane..

Nganti lali aku,
Sing tak jaluk gage muliho..
Sing tak purih elingo aku,
Elingo aku eling janjimu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *