Jangan Bayem

Versi: Tia Permatasari

Semene..kula sayange,
Nangapa..langka ngertine..
Sampean..kaya bli perduli,
Ning kula..gawe lara ati..

Nalika..waktu pertama,
Cintane..mung kanggo kula..
Nangapa..sekien kelalen,
Apasih..wis due wong sejen..

reff:
Lamon masih sayang,
Kakang masih cinta,
Tulung gah kang aja dilelara..

Kula kurang sepira,
Ngarti ning keluarga,
Tapi kakang masih durung nrima..

Tuku bawang nggo jangan bayem,
Mangane ning kedungdawa,
Lamon kakang wis bli demen,
Anteraken ning wong tua..

Nalika..waktu pertama,
Cintane..mung kanggo kula..
Nangapa..sekien kelalen,
Apasih..wis due wong sejen..

reff:
Lamon masih sayang,
Kakang masih cinta,
Tulung gah kang aja dilelara..

Kula kurang sepira,
Ngarti ning keluarga,
Tapi kakang masih durung nrima..

Tuku bawang nggo jangan bayem,
Mangane ning kedungdawa,
Lamon kakang wis bli demen,
Anteraken ning wong tua..

Semene..kula sayange,
Nangapa..langka ngertine..
Sampean..kaya bli perduli,
Ning kula..gawe lara ati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *