Nyon Nyonan


Versi: Dian Ratih

Nyon nyonan kolang kaling,
Endog penyu disigar kuning..
Koyo ratu mung tudhang tudhing,
Kancane yo kang pontang panting..

Yun ayun jo anter anter,
Nawi tibo loro awake..
Omonge koyo wong kang pinter,
Tibane sing ono nyatane..

reff:
Sawangen wong kang pinter,
Meneng tingkah polahe..
Sing gelem yo kuminter,
Tapi jembar pikire..

Sawangen wong kang pinter,
Meneng tingkah polahe..
Sing gelem yo kuminter,
Tapi jembar pikire..

Nyon nyonan ayun ayun,
Gantenan yoro nang kancane..
Sak koncoan ayo kang rukun,
Myakne tentrem riko uripe..

reff:
Sawangen wong kang pinter,
Meneng tingkah polahe..
Sing gelem yo kuminter,
Tapi jembar pikire..

Sawangen wong kang pinter,
Meneng tingkah polahe..
Sing gelem yo kuminter,
Tapi jembar pikire..

Nyon nyonan ayun ayun,
Gantenan yoro nang kancane..
Sak koncoan ayo kang rukun,
Myakne tentrem riko uripe..

Nyon nyonan kolang kaling,
Nyon nyonan kolang kaling..
Nyon nyonan kolang kaling,
Nyon nyonan kolang kaling..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *