Tembang Sewu

Versi: Dian Marshanda

Tembang sewu tembange wong lagi gandrung,
Nandang kasmaran roso asih kang luwung..
Rino wengi mikiri tansah raiso lali,
Tembang sewu nyanding ning ati..

Yaduh kangmas sliramu sing tak tresno,
Ning atiku ora ono wong liyo..
Senajan mung sedelo ojo ditinggalno,
Ngrekoso atiku ngrekoso..

Tembang sewu iki tansah ngancani,
Selagi aku eling karo sliramu..
Tembang sewu iki setyo mbarengi,
Ngancani ati kang lagi nyandang kangen..
Kangen marang sliramu..

reff:
Tembang sewu tembange wong lagi gandrung,
Nandang kasmaran roso asih kang luwung..
Rino wengi mikiri tansah raiso lali,
Tembang sewu nyanding ning ati..

Tembang sewu iki tansah ngancani,
Selagi aku eling karo sliramu..
Tembang sewu iki setyo mbarengi,
Ngancani ati kang lagi nyandang kangen..
Kangen marang sliramu..

reff:
Tembang sewu iki tansah ngancani,
Selagi aku eling karo sliramu..
Tembang sewu iki setyo mbarengi,
Ngancani ati kang lagi nyandang kangen..

Tembang sewu iki tansah ngancani,
Selagi aku eling karo sliramu..
Tembang sewu iki setyo mbarengi,
Ngancani ati kang lagi nyandang kangen..
Kangen marang sliramu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *