Tembang Sewu


Dian-Marshanda_1
Versi: Dian Marshanda

Tembang sewu tembange wong lagi gandrung,
Nandang kasmaran roso asih kang luwung..
Rino wengi mikiri tansah raiso lali,
Tembang sewu nyanding ning ati..

Yaduh kangmas sliramu sing tak tresno,
Ning atiku ora ono wong liyo..
Senajan mung sedelo ojo ditinggalno,
Ngrekoso atiku ngrekoso..

Tembang sewu iki tansah ngancani,
Selagi aku eling karo sliramu..
Tembang sewu iki setyo mbarengi,
Ngancani ati kang lagi nyandang kangen..
Kangen marang sliramu..

reff:
Tembang sewu tembange wong lagi gandrung,
Nandang kasmaran roso asih kang luwung..
Rino wengi mikiri tansah raiso lali,
Tembang sewu nyanding ning ati..

Tembang sewu iki tansah ngancani,
Selagi aku eling karo sliramu..
Tembang sewu iki setyo mbarengi,
Ngancani ati kang lagi nyandang kangen..
Kangen marang sliramu..

reff:
Tembang sewu iki tansah ngancani,
Selagi aku eling karo sliramu..
Tembang sewu iki setyo mbarengi,
Ngancani ati kang lagi nyandang kangen..

Tembang sewu iki tansah ngancani,
Selagi aku eling karo sliramu..
Tembang sewu iki setyo mbarengi,
Ngancani ati kang lagi nyandang kangen..
Kangen marang sliramu..
—————
[ver: lyrics]
[id: hwwsvocc]
[ar: Dian Marshanda]
[ti: Tembang Sewu]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:19]
[00:01.41]Tembang Sewu
[00:14.41]Versi : Dian Marshanda
[00:17.41]
[00:20.41]>>>
[00:21.41]>>
[00:22.41]>
[00:23.41]Tembang sewu tembange wong lagi gandrung,
[00:30.70]Nandang kasmaran roso asih kang luwung..
[00:37.73]Rino wengi mikiri tansah raiso lali,
[00:45.19]Tembang sewu nyanding ning ati..
[00:51.15]Yaduh kangmas sliramu sing tak tresno,
[00:57.81]Ning atiku ora ono wong liyo..
[01:05.03]Senajan mung sedelo ojo ditinggalno,
[01:12.56]Ngrekoso atiku ngrekoso..
[01:18.96]
[01:21.27]Tembang sewu iki tansah ngancani,
[01:28.05]Selagi aku eling karo sliramu..
[01:35.46]Tembang sewu iki setyo mbarengi,
[01:42.11]Ngancani ati kang lagi nyandang kangen..
[01:49.96]Kangen marang sliramu..
[01:57.49]
[02:23.34]>>>
[02:24.34]>>
[02:25.34]>
[02:26.34]Tembang sewu tembange wong lagi gandrung,
[02:33.19]Nandang kasmaran roso asih kang luwung..
[02:40.09]Rino wengi mikiri tansah raiso lali,
[02:47.99]Tembang sewu nyanding ning ati..
[02:55.95]Tembang sewu iki tansah ngancani,
[03:01.31]Selagi aku eling karo sliramu..
[03:10.51]Tembang sewu iki setyo mbarengi,
[03:17.73]Ngancani ati kang lagi nyandang kangen..
[03:24.59]Kangen marang sliramu..
[03:33.04]
[03:59.35]>>>
[04:00.35]>>
[04:01.35]>
[04:02.35]Tembang sewu iki tansah ngancani,
[04:08.69]Selagi aku eling karo sliramu..
[04:15.59]Tembang sewu iki setyo mbarengi,
[04:22.32]Ngancani ati kang lagi nyandang kangen..
[04:29.52]Tembang sewu iki tansah ngancani,
[04:36.11]Selagi aku eling karo sliramu..
[04:42.96]Tembang sewu iki setyo mbarengi,
[04:49.82]Ngancani ati kang lagi nyandang kangen..
[04:56.97]Kangen marang sliramu..
[05:04.56]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s