Gang Dolly (sodiq)

Versi: Sodiq

Kabeh pancen luputku,
Ninggalake sliramu..
Nganti nekat tanpo aku,
Njegur nang lokalisasi..

Getunku kepati pati,
Ngrumangsani njalari..
Nandi wae tak golek’i,
Kowe mbalon nang endi..

reff:
Tak parani nang magersari,
(magersari)..
Jarene wis pindah dolly,
(pindah dolly)..
Age age tak tututi,
(tututi)..
Jarene wis nang kalisari..

Guyangan semampir tangkis porong,
Kabeh wis tak lacak’i..
Lha mbok yo kirimo layang,
Kowe ngekost nang endi..

reff:
Kabeh pancen luputku,
Ninggalake sliramu..
Nganti nekat tanpo aku,
Njegur nang lokalisasi..

Getunku kepati pati,
Ngrumangsani njalari..
Nandi wae tak golek’i,
Kowe mbalon nang endi..

reff:
Tak parani nang magersari,
(magersari)..
Jarene wis pindah dolly,
(pindah dolly)..
Age age tak tututi,
(tututi)..
Jarene wis nang kalisari..

Tak parani nang magersari,
(magersari)..
Jarene wis pindah dolly,
(pindah dolly)..
Age age tak tututi,
(tututi)..
Jarene wis nang kalisari..

Ndang bali..(ho hoo hoo),
Ndang bali..(ndang bali)
(Ndang bali..)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *