Ojo Ngapusi


Versi: Rima Citra Sari

Riko dandan nganggo dasi sepatuan,
Pamit megawe tibane belok ring dalan..
Opo pancen riko wis lali temenan,
Sumpah janjine welas riko wis ilang..

Riko jare pengen urip bebarengan,
Kadhung gedigi gawe gelane ati..
Omong riko gawene mung ngapusi,
Duwe rabi sabendino ditinggali..

reff:
Loro rasane atinisun kang,
Mikir riko bingung biso linglung..
Rasane sirah yo cekot cekot kang,
Wong lanang ditakoni muring ngebut..

Masio blonjo wis dicukupi,
Tapi isun tetep nelongso mbrebes mili..
Opo pancen nasibe awak iki,
Kepingine disanding rino lan bengi..

Jo ngapusi kang.., jo ngapusi..
Jo mblenjani kang.., jo mblenjani..

reff:
Riko dandan nganggo dasi sepatuan,
Pamit megawe tibane belok ring dalan..
Opo pancen riko wis lali temenan,
Sumpah janjine welas riko wis ilang..

Riko jare pengen urip bebarengan,
Kadhung gedigi gawe gelane ati..
Omong riko gawene mung ngapusi,
Duwe rabi sabendino ditinggali..

reff:
Loro rasane atinisun kang,
Mikir riko bingung biso linglung..
Rasane sirah yo cekot cekot kang,
Wong lanang ditakoni muring ngebut..

Masio blonjo wis dicukupi,
Tapi isun tetep nelongso mbrebes mili..
Opo pancen nasibe awak iki,
Kepingine disanding rino lan bengi..

Jo ngapusi kang.., jo ngapusi..
Jo mblenjani kang.., jo mblenjani..
Jo ngapusi kang.., jo ngapusi..
Jo mblenjani kang.., jo mblenjani..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *