Jodoh Ampiran

Sri-Avista_1
Versi: sri avista

Ning waya bengi dadi impian,
Sang pujaan lunga bli pamitan..
Gawe lara ning pikiran,
Pancen ora duwe perasaan..

Dasar wong lanang anggepe wenang,
Ning wong wadon selalu gawe wirang..
Ngomong cinta cuma alesan,
Rumah tangga kaya jodoh ampiran..

reff:
Yen wis hasil maksude,
Wadon dianggep sepele,
Gara-gara cuma rayuan,
Akhire kula nggo korban..

Yen wis hasil maksude,
Wadon dianggep sepele,
Gara-gara cuma rayuan,
Akhire kula nggo korban..

Dasar wong lanang anggepe wenang,
Ning wong wadon selalu gawe wirang..
Ngomong cinta cuma alesan,
Rumah tangga kaya jodoh ampiran..

reff:
Yen wis hasil maksude,
Wadon dianggep sepele,
Gara-gara cuma rayuan,
Akhire kula nggo korban..

Yen wis hasil maksude,
Wadon dianggep sepele,
Gara-gara cuma rayuan,
Akhire kula nggo korban..

Ning waya bengi dadi impian,
Sang pujaan lunga bli pamitan..
Gawe lara ning pikiran,
Pancen ora duwe perasaan..

Dasar wong lanang anggepe wenang,
Ning wong wadon selalu gawe wirang..
Ngomong cinta cuma alesan,
Rumah tangga kaya jodoh ampiran..
—————
[ver: lyrics]
[id: snlqukcc]
[ar: Sri Avista]
[ti: Jodoh Ampiran]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:22]
[00:01.11]Jodoh Ampiran
[00:23.11]Versi : sri avista
[00:26.11]
[00:29.11]>>>
[00:30.11]>>
[00:31.11]>
[00:32.11]Ning waya bengi dadi impian,
[00:39.41]Sang pujaan lunga bli pamitan..
[00:45.72]Gawe lara ning pikiran,
[00:52.26]Pancen ora duwe perasaan..
[00:59.23]
[01:06.19]Dasar wong lanang anggepe wenang,
[01:13.40]Ning wong wadon selalu gawe wirang..
[01:19.49]Ngomong cinta cuma alesan,
[01:26.40]Rumah tangga kaya jodoh ampiran..
[01:32.93]
[01:35.43]==sri avista, jodoh ampiran==
[01:55.68]
[01:58.68]>>>
[01:59.68]>>
[02:00.68]>
[02:01.68]Yen wis hasil maksude,
[02:05.35]Wadon dianggep sepele,
[02:08.77]Gara-gara cuma rayuan,
[02:12.14]Akhire kula nggo korban..
[02:16.00]
[02:24.02]Yen wis hasil maksude,
[02:27.25]Wadon dianggep sepele,
[02:30.81]Gara-gara cuma rayuan,
[02:34.91]Akhire kula nggo korban..
[02:39.14]Dasar wong lanang anggepe wenang,
[02:45.87]Ning wong wadon selalu gawe wirang..
[02:51.96]Ngomong cinta cuma alesan,
[02:58.74]Rumah tangga kaya jodoh ampiran..
[03:05.64]
[03:08.82]==sri avista, jodoh ampiran==
[03:28.70]
[03:31.70]>>>
[03:32.70]>>
[03:33.70]>
[03:34.70]Yen wis hasil maksude,
[03:38.12]Wadon dianggep sepele,
[03:41.48]Gara-gara cuma rayuan,
[03:45.47]Akhire kula nggo korban..
[03:49.01]
[03:55.60]Yen wis hasil maksude,
[03:59.96]Wadon dianggep sepele,
[04:03.25]Gara-gara cuma rayuan,
[04:07.05]Akhire kula nggo korban..
[04:11.59]Ning waya bengi dadi impian,
[04:18.25]Sang pujaan lunga bli pamitan..
[04:24.65]Gawe lara ning pikiran,
[04:31.05]Pancen ora duwe perasaan..
[04:38.34]
[04:45.43]Dasar wong lanang anggepe wenang,
[04:51.89]Ning wong wadon selalu gawe wirang..
[04:57.92]Ngomong cinta cuma alesan,
[05:04.91]Rumah tangga kaya jodoh ampiran..
[05:12.26]
———-
Preview:

Advertisements

Roso Welas (tika cantika)

Tika-Cantika
Versi: Tika Cantika

Kepingine ati bendinane nyanding riko,
Masio tah jare mung sedelo..
Roso welas iki sing keneng dipisahno,
Mergo kegowo gedhene roso..

Demen nyang riko welas nyang riko,
Paran maning dhung sampek riko tinggalno..

Roso welas iki sing keneng dipisahno,
Mergo kegowo gedhene roso..
Demen nyang riko welas nyang riko,
Paran maning dhung sampek riko tinggalno..

reff:
Awak iki sing kepengen,
Kadhung sampek sun kelangan riko..
Ati iki biso keroso-roso..

Lan ugo isun sing kepengen,
Kadhung sampek sun kelangan riko..
Mergo nono maning hang sun nduweni mung riko..

Kepingine ati bendinane nyanding riko,
Masio tah jare mung sedelo..
Roso welas iki sing keneng dipisahno,
Mergo kegowo gedhene roso..

Demen nyang riko welas nyang riko,
Paran maning dhung sampek riko tinggalno..

reff:
Awak iki sing kepengen,
Kadhung sampek sun kelangan riko..
Ati iki biso keroso-roso..

Lan ugo isun sing kepengen,
Kadhung sampek sun kelangan riko..
Mergo nono maning hang sun nduweni mung riko..

Awak iki sing kepengen,
Kadhung sampek sun kelangan riko..
Ati iki biso keroso-roso..

Lan ugo isun sing kepengen,
Kadhung sampek sun kelangan riko..
Mergo nono maning hang sun nduweni mung riko..
—————-
[ver: lyrics]
[id: pscuuicc]
[ar: Tika Cantika]
[ti: Roso Welas]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:41]
[00:01.49]Roso Welas
[00:25.49]Versi : Tika Cantika
[00:28.49]
[00:31.49]>>>
[00:32.49]>>
[00:33.49]>
[00:34.49]Kepingine ati bendinane nyanding riko,
[00:42.09]Masio tah jare mung sedelo..
[00:49.69]Roso welas iki sing keneng dipisahno,
[00:56.48]Mergo kegowo gedhene roso..
[01:04.02]Demen nyang riko welas nyang riko,
[01:11.40]Paran maning dhung sampek riko tinggalno..
[01:19.99]
[01:33.03]Roso welas iki sing keneng dipisahno,
[01:40.28]Mergo kegowo gedhene roso..
[01:47.62]Demen nyang riko welas nyang riko,
[01:54.91]Paran maning dhung sampek riko tinggalno..
[02:04.54]
[02:07.71]==tika cantika, roso welas==
[02:36.46]
[02:39.46]>>>
[02:40.46]>>
[02:41.46]>
[02:42.46]Awak iki sing kepengen,
[02:46.46]Kadhung sampek sun kelangan riko..
[02:55.44]Ati iki biso keroso-roso..
[03:03.02]
[03:07.06]Lan ugo isun sing kepengen,
[03:10.77]Kadhung sampek sun kelangan riko..
[03:17.85]Mergo nono maning hang sun nduweni mung riko..
[03:27.74]
[03:33.29]Kepingine ati bendinane nyanding riko,
[03:40.77]Masio tah jare mung sedelo..
[03:47.91]Roso welas iki sing keneng dipisahno,
[03:54.94]Mergo kegowo gedhene roso..
[04:02.48]Demen nyang riko welas nyang riko,
[04:09.76]Paran maning dhung sampek riko tinggalno..
[04:17.96]
[04:20.71]==tika cantika, roso welas==
[04:51.46]
[04:54.46]>>>
[04:55.46]>>
[04:56.46]>
[04:57.22]Awak iki sing kepengen,
[05:01.45]Kadhung sampek sun kelangan riko..
[05:09.41]Ati iki biso keroso-roso..
[05:16.44]
[05:21.04]Lan ugo isun sing kepengen,
[05:24.96]Kadhung sampek sun kelangan riko..
[05:32.56]Mergo nono maning hang sun nduweni mung riko..
[05:46.06]Awak iki sing kepengen,
[05:50.23]Kadhung sampek sun kelangan riko..
[05:58.63]Ati iki biso keroso-roso..
[06:06.22]
[06:10.94]Lan ugo isun sing kepengen,
[06:15.42]Kadhung sampek sun kelangan riko..
[06:22.71]Mergo nono maning hang sun nduweni mung riko..
[06:34.53]
———-
Preview:

Taline Ati

Suliyana_6
Versi: suliyana

Masio tah riko saiki sing ono,
Sing kiro sing kiro sun ngelalekno..

Semene lawase sun ditinggal riko,
Sing kiro sing kiro ono welas liyo..

Atinisun iki wis kadhung sun patri,
Atinisun iki wis kadhung sun taleni..

reff:
Angin angin tulung sampekno,
Isun magih netepi janji..

Manuk manuk riko mibero,
Kabareno isun ngenteni..
Tekane.. tekane.. tekane..

Semene lawase sun ditinggal riko,
Sing kiro sing kiro ono welas liyo..

Atinisun iki wis kadhung sun patri,
Atinisun iki wis kadhung sun taleni..

reff:
Angin angin tulung sampekno,
Isun magih netepi janji..

Manuk manuk riko mibero,
Kabareno isun ngenteni..
Tekane.. tekane.. tekane..

Semene lawase sun ditinggal riko,
Sing kiro sing kiro ono welas liyo..

Atinisun iki wis kadhung sun patri,
Atinisun iki wis kadhung sun taleni..
—————
[ver: lyrics]
[id: uwzuuhcc]
[ar: Suliyana]
[ti: Taline Ati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:27]
[00:01.01]Taline Ati
[00:30.01]Versi : suliyana
[00:33.01]
[00:36.01]>>>
[00:37.01]>>
[00:38.01]>
[00:39.01]Masio tah riko saiki sing ono,
[00:46.71]Sing kiro sing kiro sun ngelalekno..
[00:53.68]
[01:01.84]Semene lawase sun ditinggal riko,
[01:08.93]Sing kiro sing kiro ono welas liyo..
[01:17.19]Atinisun iki wis kadhung sun patri,
[01:25.97]Atinisun iki wis kadhung sun taleni..
[01:33.94]
[01:36.34]==suliyana, taline ati==
[01:57.34]
[02:01.34]>>>
[02:02.34]>>
[02:03.34]>
[02:04.34]Angin angin tulung sampekno,
[02:12.34]Isun magih netepi janji..
[02:20.12]
[02:27.02]Manuk manuk riko mibero,
[02:33.68]Kabareno isun ngenteni..
[02:41.27]Tekane.. tekane.. tekane..
[02:48.55]Semene lawase sun ditinggal riko,
[02:56.52]Sing kiro sing kiro ono welas liyo..
[03:05.04]Atinisun iki wis kadhung sun patri,
[03:13.51]Atinisun iki wis kadhung sun taleni..
[03:21.67]
[03:24.14]==suliayana, taline ati==
[03:46.05]
[03:49.05]>>>
[03:50.05]>>
[03:51.05]>
[03:52.05]Angin angin tulung sampekno,
[03:59.35]Isun magih netepi janji..
[04:07.32]
[04:14.16]Manuk manuk riko mibero,
[04:21.44]Kabareno isun ngenteni..
[04:29.08]Tekane.. tekane.. tekane..
[04:36.12]Semene lawase sun ditinggal riko,
[04:43.58]Sing kiro sing kiro ono welas liyo..
[04:52.66]Atinisun iki wis kadhung sun patri,
[05:00.32]Atinisun iki wis kadhung sun taleni..
[05:08.97]
———-
Preview:

Prujuke Ati

Suliyana
Versi: suliyana

Prujuke ati iki wis duwe roso seneng,
Sakat ketemu riko hang kawitan..
Krenteke ati iki ugo ngerasaken,
Duwe roso welas ugo seneng..

Oleh tah isun titip roso,
Roso ati milu nduweni..
Oleh tah isun titip roso,
Roso ati milu nduweni..

reff:
Sangking gedhine welase ati..
Sangking jerune welase ati..

Prujuke ati iki wis duwe roso seneng,
Sakat ketemu riko hang kawitan..
Krenteke ati iki ugo ngerasaken,
Duwe roso welas ugo seneng..

Oleh tah isun titip roso,
Roso ati milu nduweni..
Oleh tah isun titip roso,
Roso ati milu nduweni..

reff:
Sangking gedhine welase ati..
Sangking jerune welase ati..
Sangking gedhine welase ati..
Sangking jerune welase ati..
—————
[ver: lyrics]
[id: qkkquvcc]
[ar: Suliyana]
[ti: Prujuke Ati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:14]
[00:01.09]Prujuke Ati
[00:14.01]Versi : suliyana
[00:17.01]
[00:20.01]>>>
[00:21.01]>>
[00:22.01]>
[00:23.01]Prujuke ati iki wis duwe roso seneng,
[00:29.81]Sakat ketemu riko hang kawitan..
[00:36.29]Krenteke ati iki ugo ngerasaken,
[00:43.44]Duwe roso welas ugo seneng..
[00:52.78]Oleh tah isun titip roso,
[01:00.05]Roso ati milu nduweni..
[01:07.21]Oleh tah isun titip roso,
[01:13.55]Roso ati milu nduweni..
[01:23.49]
[01:26.79]==suliyana, prujuke ati==
[01:47.05]
[01:50.05]>>>
[01:51.05]>>
[01:52.05]>
[01:53.05]Sangking gedhine welase ati..
[02:07.35]Sangking jerune welase ati..
[02:22.23]
[02:33.30]Prujuke ati iki wis duwe roso seneng,
[02:39.58]Sakat ketemu riko hang kawitan..
[02:46.42]Krenteke ati iki ugo ngerasaken,
[02:53.33]Duwe roso welas ugo seneng..
[03:01.98]Oleh tah isun titip roso,
[03:09.25]Roso ati milu nduweni..
[03:16.59]Oleh tah isun titip roso,
[03:23.43]Roso ati milu nduweni..
[03:33.51]
[03:36.23]==suliyana, prujuke ati==
[03:57.05]
[04:00.05]>>>
[04:01.05]>>
[04:02.05]>
[04:03.07]Sangking gedhine welase ati..
[04:16.76]Sangking jerune welase ati..
[04:32.06]Sangking gedhine welase ati..
[04:46.12]Sangking jerune welase ati..
[05:01.92]
————–
Preview:

Disangka Selingkuh

Shelly-Rossi_1
Versi: Shelly Rossi

URIP.. KAPAN SENENGE,
NING WONG LANANG DISANGKA SELINGKUH BAE..
SEMENE.. KULA JUJURE,
MASIH ANGGER DITUDUH NYLEWENG BAE..

KAKANG.. KUDU PERCAYA,
CINTA KULA CUMA MUNG NING SAMPEAN..
BLI MUNGKIN DEMEN WONG SEJEN,
KULA SUMPAH BLI KAYA BENGEN BENGEN..

reff:
JARE JAM LIMA, KULA BALIK KERJA JAM LIMA..
JARE JAM SANGA, KULA BALIK KERJA JAM SANGA..

KULA SIH SUMPAH, SAMPE KAPAN AREP SETIA
KULA WIS JANJI, AREPAN NGABDI NING LAKI..
DUH KAKANG.., SING PERCAYA NING JANJI KULA..

KAKANG.. KUDU PERCAYA,
CINTA KULA CUMA MUNG NING SAMPEAN..
BLI MUNGKIN DEMEN WONG SEJEN,
KULA SUMPAH BLI KAYA BENGEN BENGEN..

reff:
JARE JAM LIMA, KULA BALIK KERJA JAM LIMA..
JARE JAM SANGA, KULA BALIK KERJA JAM SANGA..

KULA SIH SUMPAH, SAMPE KAPAN AREP SETIA
KULA WIS JANJI, AREPAN NGABDI NING LAKI..
DUH KAKANG.., SING PERCAYA NING JANJI KULA..

URIP.. KAPAN SENENGE,
NING WONG LANANG DISANGKA SELINGKUH BAE..
SEMENE.. KULA JUJURE,
MASIH ANGGER DITUDUH NYLEWENG BAE..
—————
[ver: lyrics]
[id: onchuacc]
[ar: Shelly Rossi]
[ti: Disangka Selingkuh]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:57]
[00:01.57]Disangka Selingkuh
[00:01.57]Versi: Shelly Rossi
[00:44.57]
[00:47.57]>>>
[00:48.57]>>
[00:49.57]>
[00:50.57]Urip.. kapan senenge,
[00:56.72]Ning wong lanang,
[00:58.42]Disangka selingkuh bae..
[01:03.51]Semene.. kula jujure,
[01:10.10]Masih angger
[01:11.59]Dituduh nyleweng bae..
[01:16.14]
[01:30.08]Kakang.. kudu percaya,
[01:35.80]Cinta kula,
[01:38.51]Cuma mung ning sampean..
[01:42.93]Bli mungkin demen wong sejen,
[01:49.65]Kula sumpah,
[01:51.39]Bli kaya bengen bengen..
[01:55.93]
[02:35.73]>>>
[02:36.73]>>
[02:37.73]>
[02:38.73]Jare jam lima,
[02:42.15]Kula balik kerja jam lima..
[02:46.31]Jare jam sanga,
[02:48.56]Kula balik kerja jam sanga..
[02:53.53]
[03:02.45]Kula sih sumpah,
[03:05.07]Sampe kapan arep setia..
[03:09.17]Kula wis janji,
[03:12.90]Arepan ngabdi ning laki..
[03:17.13]Duh kakang..,
[03:19.31]Sing percaya ning janji kula..
[03:26.79]Kakang.. kudu percaya,
[03:32.70]Cinta kula,
[03:35.12]Cuma mung ning sampean..
[03:39.90]Bli mungkin demen wong sejen,
[03:46.19]Kula sumpah,
[03:48.00]Bli kaya bengen bengen..
[03:52.66]
[04:32.83]>>>
[04:33.83]>>
[04:34.83]>
[04:35.83]Jare jam lima,
[04:38.64]Kula balik kerja jam lima..
[04:42.74]Jare jam sanga,
[04:45.11]Kula balik kerja jam sanga..
[04:50.26]
[04:58.79]Kula sih sumpah,
[05:01.53]Sampe kapan arep setia..
[05:05.69]Kula wis janji,
[05:08.18]Arepan ngabdi ning laki..
[05:13.10]Duh kakang..,
[05:15.84]Sing percaya ning janji kula..
[05:22.93]Urip.. kapan senenge,
[05:29.16]Ning wong lanang,
[05:31.40]Disangka selingkuh bae..
[05:36.07]Semene.. kula jujure,
[05:42.47]Masih angger,
[05:44.59]Dituduh nyleweng bae..
[05:49.07]
————–
Preview:

Putih Welas

Tika-Cantika
Versi: Tika Cantika

Hang isun kepingini, parek awak riko
Hang isun kepingini, mandeng rupan riko..
Apuo tah riko, kariyo nggudo
Riko hang sun angen, sing ono teko..

Putih.., welas isun
Durung, ono hang manggoni..
Abang.., getih isun
Wani sumpah mung riko hang sun anteni..

reff:
Tibane riko saiki, wis ono hang nduweni
Sun angen sun pikiri, getune sing mari mari..
Tebluk tangan selisih, kari sing nduwe asih
Lali opo ngelali, awak kari gedhiki..

Hang isun kepingini, parek awak riko
Hang isun kepingini, mandeng rupan riko..
Apuo tah riko, kariyo nggudo
Riko hang sun angen, sing ono teko..

Putih.., welas isun
Durung, ono hang manggoni..
Abang.., getih isun
Wani sumpah mung riko hang sun anteni..

reff:
Tibane riko saiki, wis ono hang nduweni
Sun angen sun pikiri, getune sing mari mari..
Tebluk tangan selisih, kari sing nduwe asih
Lali opo ngelali, awak kari gedhiki..

Tibane riko saiki, wis ono hang nduweni
Sun angen sun pikiri, getune sing mari mari..
Tebluk tangan selisih, kari sing nduwe asih
Lali opo ngelali, awak kari gedhiki..
—————-
[ver: lyrics]
[id: kbqiuccc]
[ar: Tika Cantika]
[ti: Putih Welas]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:14]
[00:01.00]Putih Welas
[00:09.00]Versi: Tika Cantika
[00:12.08]
[00:15.08]>>>
[00:16.08]>>
[00:17.08]>
[00:18.08]Hang isun kepingini,
[00:21.78]Parek awak riko..
[00:25.26]Hang isun kepingini,
[00:28.63]Mandeng rupan riko..
[00:32.79]Apuo tah riko,
[00:35.97]Kariyo nggudo..
[00:39.58]Riko hang sun angen,
[00:42.56]Sing ono teko..
[00:49.78]Putih.., welas isun
[00:56.12]Durung.., ono hang manggoni..
[01:03.78]Abang.., getih isun
[01:10.19]Wani sumpah mung riko
[01:14.18]Hang sun anteni..
[01:18.53]
[01:21.39]==tika cantika, putih welas==
[01:41.02]
[01:44.02]>>>
[01:45.02]>>
[01:46.02]>
[01:47.02]Tibane riko saiki,
[01:51.62]Wis ono hang nduweni..
[01:54.99]Sun angen sun pikiri,
[01:59.21]Getune sing mari mari..
[02:04.48]Tebluk tangan selisih,
[02:08.73]Kari sing nduwe asih..
[02:12.84]Lali opo ngelali,
[02:16.75]Awak kari gedhiki..
[02:22.85]
[02:25.74]Hang isun kepingini,
[02:29.53]Parek awak riko..
[02:33.15]Hang isun kepingini,
[02:36.69]Mandeng rupan riko..
[02:40.17]Apuo tah riko,
[02:43.84]Kariyo nggudo..
[02:47.65]Riko hang sun angen,
[02:50.68]Sing ono teko..
[02:57.21]Putih.., welas isun
[03:04.31]Durung.., ono hang manggoni..
[03:12.21]Abang.., getih isun
[03:17.92]Wani sumpah mung riko
[03:22.01]Hang sun anteni..
[03:26.35]
[03:29.66]==tika cantika, putih welas==
[03:53.00]
[03:53.00]>>>
[03:54.00]>>
[03:55.00]>
[03:56.00]Tibane riko saiki,
[04:00.19]Wis ono hang nduweni..
[04:03.55]Sun angen sun pikiri,
[04:07.46]Getune sing mari mari..
[04:13.12]Tebluk tangan selisih,
[04:17.41]Kari sing nduwe asih..
[04:21.21]Lali opo ngelali,
[04:25.19]Awak kari gedhiki..
[04:30.80]Tibane riko saiki,
[04:34.41]Wis ono hang nduweni..
[04:38.70]Sun angen sun pikiri,
[04:42.09]Getune sing mari mari..
[04:48.10]Tebluk tangan selisih,
[04:52.45]Kari sing nduwe asih..
[04:56.62]Lali opo ngelali,
[05:00.47]Awak kari gedhiki..
[05:06.63]
————–
Preview:

Ngarep Tekane

Tika-Cantika_1
Versi: Tika Cantika

Hang isun pujo pujo,
Nono maning mung riko..
Opo tah magih duwe roso..

Hang isun angen angen,
Mung riko hang ring kono..
Sun jaluk mugo baen keroso..

Isun hang nong kene,
Ngarep tekan riko..
Mergo kangen ring ati,
Pingin nyanding riko..

Roso demen iki,
Sing kuwat sun nahan..
Welas sun ring ati,
Yo mung kanggo riko..
Yo mung kanggo riko..

reff:
Hang isun pujo pujo,
Nono maning mung riko..
Opo tah magih duwe roso..

Hang isun angen angen,
Mung riko hang ring kono..
Sun jaluk mugo baen keroso..

Isun hang nong kene,
Ngarep tekan riko..
Mergo kangen ring ati,
Pingin nyanding riko..

Roso demen iki,
Sing kuwat sun nahan..
Welas sun ring ati,
Yo mung kanggo riko..
Yo mung kanggo riko..

Isun hang nong kene,
Ngarep tekan riko..
Mergo kangen ring ati,
Pingin nyanding riko..

Roso demen iki,
Sing kuwat sun nahan..
Welas sun ring ati,
Yo mung kanggo riko..
Yo mung kanggo riko..
—————-
[ver: lyrics]
[id: woihuscc]
[ar: Tika Cantika]
[ti: Ngarep Tekane]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:47]
[00:01.05]Ngarep Tekane
[00:17.05]Versi: Tika Cantika
[00:20.05]
[00:23.05]>>>
[00:24.05]>>
[00:25.05]>
[00:26.05]Hang isun pujo pujo,
[00:29.87]Nono maning mung riko..
[00:34.41]Opo tah magih duwe roso..
[00:41.94]Hang isun angen angen,
[00:45.04]Mung riko hang ring kono..
[00:49.53]Sun jaluk mugo baen keroso..
[00:55.42]
[01:01.27]Isun hang nong kene,
[01:04.57]Ngarep tekan riko..
[01:08.36]Mergo kangen ring ati,
[01:12.09]Pingin nyanding riko..
[01:16.57]Roso demen iki,
[01:19.50]Sing kuwat sun nahan..
[01:24.34]Welas sun ring ati,
[01:27.52]Yo mung kanggo riko..
[01:32.68]Yo mung kanggo riko..
[01:40.80]
[01:43.49]==tika cantika, ngarep tekane==
[02:09.76]
[02:12.76]>>>
[02:13.76]>>
[02:14.76]>
[02:15.76]Hang isun pujo pujo,
[02:18.87]Nono maning mung riko..
[02:23.29]Opo tah magih duwe roso..
[02:31.06]Hang isun angen angen,
[02:34.60]Mung riko hang ring kono..
[02:38.52]Sun jaluk mugo baen keroso..
[02:45.24]
[02:49.91]Isun hang nong kene,
[02:53.14]Ngarep tekan riko..
[02:57.68]Mergo kangen ring ati,
[03:01.27]Pingin nyanding riko..
[03:06.38]Roso demen iki,
[03:09.37]Sing kuwat sun nahan..
[03:13.66]Welas sun ring ati,
[03:16.64]Yo mung kanggo riko..
[03:22.48]Yo mung kanggo riko..
[03:32.77]Isun hang nong kene,
[03:35.93]Ngarep tekan riko..
[03:40.10]Mergo kangen ring ati,
[03:43.64]Pingin nyanding riko..
[03:48.13]Roso demen iki,
[03:50.87]Sing kuwat sun nahan..
[03:55.41]Welas sun ring ati,
[03:58.70]Yo mung kanggo riko..
[04:03.37]Yo mung kanggo riko..
[04:14.46]
————–
Preview: