Kembang Pajangan

Versi : Dewi Kirana

Ibarat kembang, kembang pajangan
Mung bisa disawang wis layu dibuang..
Raga kesiksa, ati nelangsa
Rasa pengen nangis tapi bli bisa..

Nonggoni cinta, cinta sementara
Sun ngerasa hina, ning lembah nista..
Gemuyu kepaksa, memikat tresna
Nanging jero ati ora nerima..

reff:
Najan semono sapa sing pengen,
Dadi wanoja penjaja cinta..

Ora berdaya, ora due upaya
Nanging garis takdir wis nentokena..
Urip sun terlanjur,
Nasibe ngenteni lakine batur..

Nonggoni cinta, cinta sementara
Sun ngerasa hina, ning lembah nista..
Gemuyu kepaksa, memikat tresna
Nanging jero ati ora nerima..

reff:
Najan semono sapa sing pengen,
Dadi wanoja penjaja cinta..

Ora berdaya, ora due upaya
Nanging garis takdir wis nentokena..
Urip sun terlanjur,
Nasibe ngenteni lakine batur..

Ibarat kembang, kembang pajangan
Mung bisa disawang wis layu dibuang..
Raga kesiksa, ati nelangsa
Rasa pengen nangis tapi bli bisa..

Nonggoni cinta, cinta sementara
Sun ngerasa hina, ning lembah nista..
Gemuyu kepaksa, memikat tresna
Nanging jero ati ora nerima..

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *