Guyonan Dunyo


Versi : Melinda Varera

Dunyo iki wis tuwo tur keronto ronto,
Contone akeh putro wani karo wong tuwo..
Akeh joko dadi dudo akeh dudo ngaku joko,
Akeh prawan nglairne putro tanpo bopo..

Akeh omah ibadah ora tau disobo,
Sing disobo kok mesti malah omahe germo..
Dijak sembahyang senengane semoyo,
Sambat keju linu jare bangke’ane loro..

Saiki akeh rondo towo towo rogo,
Jarene gak enak yen ora nggebet joko..
Sing meneng lan mesem berarti rumongso,
Sing mesem lan ngguyu berarti kulino..

Podo ilingo marang sing kuoso,
Mlarat sugih enom tuwo gusti nganggep kabeh podo,
Sing tekun ibadah madhep sing kuoso,
Mbesuk yen kiamat kabeh ben mlebu suwargo..

reff:
Mlebu suwargo ojo lali hp-ne digowo,
Ben iso fesbukan karo konco konco..
Yen mlebu neroko gak usah digowo,
Amergo sinyale mesti ora ono..

Dunyo iki wis tuwo tur keronto ronto,
Contone akeh putro wani karo wong tuwo..
Akeh joko dadi dudo akeh dudo ngaku joko,
Akeh prawan nglairne putro tanpo bopo..

Akeh omah ibadah ora tau disobo,
Sing disobo kok mesti malah omahe germo..
Dijak sembahyang senengane semoyo,
Sambat keju linu jare bangke’ane loro..

Saiki akeh rondo towo towo rogo,
Jarene gak enak yen ora nggebet joko..
Sing meneng lan mesem berarti rumongso,
Sing mesem lan ngguyu berarti kulino..

Podo ilingo marang sing kuoso,
Mlarat sugih enom tuwo gusti nganggep kabeh podo,
Sing tekun ibadah madhep sing kuoso,
Mbesuk yen kiamat kabeh ben mlebu suwargo..

reff:
Mlebu suwargo ojo lali hp-ne digowo,
Ben iso fesbukan karo konco konco..
Yen mlebu neroko gak usah digowo,
Amergo sinyale mesti ora ono..

Lagu iki mulo mung guyonan bloko,
Ayo kabeh manut pitutur wong tuwo..
Mulo konco kabeh podo ndang tobato,
Sing kuoso iki gede pangapuro..

La lalala..la la la la..
La lalala..la la la la..
La lalala..la la la la..
La lalala..la la la la..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *