Payung Batu


Versi: Mita Maharani

Soko kangenku aku teko ning kuthomu,’
Nggowo kebak rindu tansah eling esemmu..
Adheme angin endah sore kutho mbatu,
Soyo nambah kangen pengen enggal ketemu..

Ning payung mbatu,
Ketemuan karo sliramu..
Ati adhem nyawang esemmu,
Sorot mripatmu katon tresnomu..

Ning payung mbatu,
Dadi saksi janji tresnamu..
Rangkulanmu obat kangenku,
Lan bisikmu darling i love you..

Mugi janjimu mas,
Biso enggal ndang kebukti,
Yen wong tuwomu ndang njaluk aku..
Sing tak jaluk mas,
Tansah jogokke atimu,
Amung gawe aku tresnomu iku..

Soko kangenku aku teko ning kuthomu,’
Nggowo kebak rindu tansah eling esemmu..
Adheme angin endah sore kutho mbatu,
Soyo nambah kangen pengen enggal ketemu..

Ning payung mbatu,
Ketemuan karo sliramu..
Ati adhem nyawang esemmu,
Sorot mripatmu katon tresnomu..

Ning payung mbatu,
Dadi saksi janji tresnamu..
Rangkulanmu obat kangenku,
Lan bisikmu darling i love you..

Ning payung mbatu,
Ketemuan karo sliramu..
Ati adhem nyawang esemmu,
Sorot mripatmu katon tresnomu..

Ning payung mbatu,
Dadi saksi janji tresnamu..
Rangkulanmu obat kangenku,
Lan bisikmu darling i love you..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *