Gelang Tresno


Versi: Suliyana

Gelang iki naliko kok gawekake,
Ning tanganku sliramu karo janji..
Jarene gedene tresnomu,
Ra kate ninggalke aku..

Pamit aku lungo mung golek sangu,
Yen wis bali njur mok jaluk aku..
Tresnoku gedhene tekadku,
Setyo ngenteni sliramu..

Nanging tekan saiki,
Tanpo kirim warto..
Opo ora kroso,
Yen tak arep arep sliramu..

Suwe tak enteni tekomu,
Tresno iki nggedhekke setyoku..
Nanging sliramu ra ono bali,
Mung gelang iki sing mok tinggalake..

Suwe tak enteni tekomu,
Tresno iki nggedhekke setyoku..
Mung gelang sing mok tinggalake,
Dadi saksi janji sing tak gondheli..

reff:
Suwe tak enteni tekomu,
Tresno iki nggedhekke setyoku..
Nanging sliramu ra ono bali,
Mung gelang iki sing mok tinggalake..

Suwe tak enteni tekomu,
Tresno iki nggedhekke setyoku..
Mung gelang sing mok tinggalake,
Dadi saksi janji sing tak gondheli..

Gelang iki naliko kok gawekake,
Ning tanganku sliramu karo janji..
Jarene gedene tresnomu,
Ra kate ninggalke aku..

Nanging tekan saiki,
Tanpo kirim warto..
Opo ora kroso,
Yen tak arep arep sliramu..

Suwe tak enteni tekomu,
Tresno iki nggedhekke setyoku..
Nanging sliramu ra ono bali,
Mung gelang iki sing mok tinggalake..

Suwe tak enteni tekomu,
Tresno iki nggedhekke setyoku..
Mung gelang sing mok tinggalake,
Dadi saksi janji sing tak gondheli..

reff:
Suwe tak enteni tekomu,
Tresno iki nggedhekke setyoku..
Nanging sliramu ra ono bali,
Mung gelang iki sing mok tinggalake..

Suwe tak enteni tekomu,
Tresno iki nggedhekke setyoku..
Mung gelang sing mok tinggalake,
Dadi saksi janji sing tak gondheli..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *