Kasunyatan Tresno

“Kasunyatan Tresno” Versi Nur Bayan

KANGENE ATIKU KANGEN RO SLIRAMU,
NANGING AMUNG TAK BATIN..
KOYO RA PERCOYO KASUNYATAN TRESNO,
SAIKI KARI CERITO..
OPO WIS TENAN, LALI TEMENANAN
MARANG AKU SING MBOK SAYANG..

TEGANE ATIMU MEDHOT KATRESNANKU,
BARENG WIS KARO SLIRANE..
AKU MUNG BISO NANGIS NELONGSO,
NRIMO KASUNYATAN TRESNO..
LORO..

reff:
NENG AKU RUMONGSO YEN PANCENE TRESNO,
IKU RA BISO DIPEKSO..
TAK TANGISONO NGANTI SESEG NENG DHODHO,
RA BAKAL BISO MBALEKNE ROSO TRESNO..

SILIR ANGIN.. SUMILIRO,
WARTAKNO ROSO KANGEN SING TAK RASAKNO..
GERLIP LINTANG..SUMUNARO,
KANCANONO ATIKU SING NANDANG LORO..
LORO TRESNO…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *