Kathok Dan BH

Versi : Brodin ft. Vivi Rosalita

Pr:
Wis ora usah ngida’ omah,
Dadi bojomu aku wegah..
Pancen wong lanang ora nggenah,
Omah omah kepingin bubrah..

Kresek kuwi kathok’e sopo,
Ono bh nukokke sopo..
Ukure karo aku podho,
Demenan wadon liyo..ho ‘o..

Lk:
Ojo kowe menuduh,
Aku iki selingkuh..
Yen ora nyoto weruh,
Ndadekne kisruh..

Aku iki wong lanang,
Ning kowe banget sayang..
Kabeh mau sing tuku aku,
Kanggo sliramu..

Pr:
Maaf aku yang salah paham,
Menuduh kamu papa sayang..
Lk:
Tak akan kamu kuceraikan,
Kucarikan tambahan sayang..

reff:
Pr:
Wis ora usah ngida’ omah,
Dadi bojomu aku wegah..
Pancen wong lanang ora nggenah,
Omah omah kepingin bubrah..

Kresek kuwi kathok’e sopo,
Ono bh nukokke sopo..
Ukure karo aku podho,
Demenan wadon liyo..ho ‘o..

Lk:
Ojo kowe menuduh,
Aku iki selingkuh..
Yen ora nyoto weruh,
Ndadekne kisruh..

Aku iki wong lanang,
Ning kowe banget sayang..
Kabeh mau sing tuku aku,
Kanggo sliramu..

Pr:
Maaf aku yang salah paham,
Menuduh kamu papa sayang..
Lk:
Tak akan kamu kuceraikan,
Kucarikan tambahan sayang..
Kucarikan tambahan sayang..
Kucarikan tambahan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *