Dedel Duwel


Versi: Brodin

Wiwit dino iki wis ra tak lakoni,
Wiwit dino iki wis ra ta baleni..
Dolanan dadu karo remi,
Seneng sobo cafe karo nyanyi..

Wis tak lakoni turu ning kuburan,
Sampek dadi bolone setan..
Ngobong menyan nganti koyo wong edan,
Goro goro mung pengen dadi jutawan..

reff:
Dedel duwel lo rek dadi dedel duwel,
Nasibku dadi dedel duwel..
Dedel duwel lo rek dadi dedel duwel,
Lakonku iki dadi dedel duwel..

Ndilalah kersaning allah,
Goro goro kakean polah..
Lali anak bojo lali omah,
Ora sugih malah tambah bubrah..

reff:
Wiwit dino iki wis ra tak lakoni,
Wiwit dino iki wis ra ta baleni..
Dolanan dadu karo remi,
Seneng sobo cafe karo nyanyi..

Wis tak lakoni turu ning kuburan,
Sampek dadi bolone setan..
Ngobong menyan nganti koyo wong edan,
Goro goro mung pengen dadi jutawan..

reff:
Ndilalah kersaning allah,
Goro goro kakean polah..
Lali anak bojo lali omah,
Ora sugih malah tambah bubrah..

Dedel duwel lo rek dadi dedel duwel,
Nasibku dadi dedel duwel..
Dedel duwel lo rek dadi dedel duwel,
Lakonku iki dadi dedel duwel..

Dedel duwel lo rek dadi dedel duwel,
Nasibku dadi dedel duwel..
Dedel duwel lo rek dadi dedel duwel,
Lakonku iki dadi dedel duwel..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *