Durung Durung


Versi: Favourite’s Group

Durung durung lha kok kondo seneng,
Opo to karepe..
Wah luwih lagi wingi,
Kok ngono carane..

Durung durung pengen ngene ngono,
Kok yo ora isin..
Ojo gedhe rumongso,
Tumrap kabeh wanito..

Aku wis ngerti,
Sopo toh kowe..
Aku yo ngerti,
Cah lanang lan sifate..

Yen to aku arep golek calon,
Sing wis nyambut gawe..
Sing gedhe tanggung-jawabe,
Nggo urip ing tembe..

reff”
Durung durung lha kok kondo seneng,
Opo to karepe..
Wah luwih lagi wingi,
Kok ngono carane..

Durung durung pengen ngene ngono,
Kok yo ora isin..
Ojo gedhe rumongso,
Tumrap kabeh wanito..

Aku wis ngerti,
Sopo toh kowe..
Aku yo ngerti,
Cah lanang lan sifate..

Yen to aku arep golek calon,
Sing wis nyambut gawe..
Sing gedhe tanggung-jawabe,
Nggo urip ing tembe..
Sing gedhe tanggung-jawabe,
Nggo urip ing tembe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *