Taman Sritanjung

Versi: Wiwin Andayani

Ketemu ono sritanjung,
Taman kutho ring banyuwangi..
Atinisun iki bingung,
Mikir riko raino bengi..

Isun enak mlaku mlaku,
Weruh riko mudhun teko taksi..
Riko lan isun ketemu,
Saikine riko tambah aksi..

reff:
Lawas sing tau ketemu,
Riko menyang jare mung sedelo..
Saikine wis ketemu,
Nyatane riko sing gelem nyopo..

Nelongso ring jero ati,
Kadhung eling nyang janji bengene..
Urip bareng sampek mati,
Nyatane saiki nyulayani..

Isun enak mlaku mlaku,
Weruh riko mudhun teko taksi..
Riko lan isun ketemu,
Saikine riko tambah aksi..

reff:
Lawas sing tau ketemu,
Riko menyang jare mung sedelo..
Saikine wis ketemu,
Nyatane riko sing gelem nyopo..

Nelongso ring jero ati,
Kadhung eling nyang janji bengene..
Urip bareng sampek mati,
Nyatane saiki nyulayani..

Ketemu ono sritanjung,
Taman kutho ring banyuwangi..
Atinisun iki bingung,
Mikir riko raino bengi..

Isun enak mlaku mlaku,
Weruh riko mudhun teko taksi..
Riko lan isun ketemu,
Saikine riko tambah aksi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *