Salah Obat


Versi: Mini Inggriani

Lanang sewu ngarep sewu ngguri,
Demene ning wong siji..
Klabakan dewek klubukan dewek,
Persis kaya si buntute bebek..

Emong diwayu sun keplayu,
Kula wedi ketatu..
Sun nekad sambel cinta tek tugel,
Sewise mari getun ning ngguri..

reff:
Persis wong salah obat,
Setengah sekarat,
Getun sun njaluk pegat..

Buntute bebek lanang,
Gawe sun kedanan,
Klebekan pengen balenan..
Kula klesedan..

Emong diwayu sun keplayu,
Kula wedi ketatu..
Sun nekad sambel cinta tek tugel,
Sewise mari getun ning ngguri..

reff:
Persis wong salah obat,
Setengah sekarat,
Getun sun njaluk pegat..

Buntute bebek lanang,
Gawe sun kedanan,
Klebekan pengen balenan..
Kula klesedan..

Lanang sewu ngarep sewu ngguri,
Demene ning wong siji..
Klabakan dewek klubukan dewek,
Persis kaya si buntute bebek..

Emong diwayu sun keplayu,
Kula wedi ketatu..
Sun nekad sambel cinta tek tugel,
Sewise mari getun ning ngguri..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *