Tua Bakul

Versi: Anik Arnika

Wong ireng demene kula mateng,
Bli pandeng umur sing penting rada ganteng..

Bagen tua sampean tua bakul,
Sawahe amba dunyane masih kumpul..

reff:
Kulane emong laki wong enom,
Pintere molor doyan ning wadon..

Senajan kakang wis olih umur,
Cintane kula bli bakal mundur..

Bagen tua sampean tua bakul,
Sawahe amba dunyane masih kumpul..

reff:
Kulane emong laki wong enom,
Pintere molor doyan ning wadon..

Senajan kakang wis olih umur,
Cintane kula bli bakal mundur..

Wong ireng demene kula mateng,
Bli pandeng umur sing penting rada ganteng..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *