Embuh Ora Weruh


Benyamin-Sueb
Versi: Benyamin Sueb

Ra seneng yen kowe koyo ngono,
Biso biso aku sing nelongso..
Saben janji mesti blenjani,
Ra tau netepi janji..

Ndek biyen naliko kowe aku,
Ngandarake isin isin ning ati..
Sineksenan dening langit lan bumi,
Bapak ibu ugo nyetujoni..

Saikine kowe njur lali,
Bareng kenal priyo liyane..
Sugih bondho bagus rupane,
Bareng aku wong ra nduwe..

Mbok yo eling naliko dho sinau,
Sithik sithik nakokke aku..
Bapak ibu lan poro sedulurmu,
Wis pasrah kabeh marang aku,

Saiki aku mung ngelus dodo,
Aku iki dadi wong kang ciloko..
Puluh puluh dadine telung puluh,
Wingi piye embuh ora weruh..

reff:
Ndek biyen naliko kowe aku,
Ngandarake isin isin ning ati..
Sineksenan dening langit lan bumi,
Bapak ibu ugo nyetujoni..

Saikine kowe njur lali,
Bareng kenal priyo liyane..
Sugih bondho bagus rupane,
Bareng aku wong ra nduwe..

Mbok yo eling naliko dho sinau,
Sithik sithik nakokke aku..
Bapak ibu lan poro sedulurmu,
Wis pasrah kabeh marang aku,

Saiki aku mung ngelus dodo,
Aku iki dadi wong kang ciloko..
Puluh puluh dadine telung puluh,
Wingi piye embuh ora weruh..
—————-
[ver: lyrics]
[id: pzisclcc]
[ar: Benyamin Sueb]
[ti: Embuh Ora Weruh]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:01]
[00:01.00]Embuh Ora Weruh
[00:14.00]Versi : Benyamin Sueb
[00:17.00]
[00:20.00]>>>
[00:21.00]>>
[00:22.00]>
[00:23.00]Ra seneng yen kowe koyo ngono,
[00:27.00]Biso biso aku sing nelongso..
[00:31.00]Saben janji mesti blenjani,
[00:36.00]Ra tau netepi janji..
[00:40.00]Ndek biyen naliko kowe aku,
[00:45.00]Ngandarake isin isin ning ati..
[00:50.00]Sineksinan dening langit lan bumi,
[00:54.00]Bapak ibu ugo nyetujoni..
[01:01.00]Saikine kowe njur lali,
[01:05.00]Bareng kenal priyo liyane..
[01:10.00]Sugih bondho bagus rupane,
[01:14.00]Bareng aku wong ra nduwe..
[01:21.00]Mbok yo eling naliko dho sinau,
[01:26.00]Sithik sithik nakokke aku..
[01:30.00]Bapak ibu lan poro sedulurmu,
[01:35.00]Wis pasrah kabeh marang aku,
[01:38.00]Saiki aku mung ngelus dodo,
[01:44.00]Aku iki dadi wong kang ciloko..
[01:48.00]Puluh puluh dadine telung puluh,
[01:53.00]Wingi piye embuh ora weruh..
[01:57.00]
[02:14.00]>>>
[02:15.00]>>
[02:16.00]>
[02:17.00]Ndek biyen naliko kowe aku,
[02:22.03]Ngandarake isin isin ning ati..
[02:27.01]Sineksinan dening langit lan bumi,
[02:31.12]Bapak ibu ugo nyetujoni..
[02:36.91]Saikine kowe njur lali,
[02:42.13]Bareng kenal priyo liyane..
[02:46.54]Sugih bondho bagus rupane,
[02:51.03]Bareng aku wong ra nduwe..
[02:57.43]Mbok yo eling naliko dho sinau,
[03:02.66]Sithik sithik nakokke aku..
[03:06.95]Bapak ibu lan poro sedulurmu,
[03:11.61]Wis pasrah kabeh marang aku,
[03:16.07]Saiki aku mung ngelus dodo,
[03:20.68]Aku iki dadi wong kang ciloko..
[03:25.47]Puluh puluh dadine telung puluh,
[03:29.57]Wingi piye embuh ora weruh..
[03:35.29]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s