Embuh Ora Weruh

Versi: Benyamin Sueb

Ra seneng yen kowe koyo ngono,
Biso biso aku sing nelongso..
Saben janji mesti blenjani,
Ra tau netepi janji..

Ndek biyen naliko kowe aku,
Ngandarake isin isin ning ati..
Sineksenan dening langit lan bumi,
Bapak ibu ugo nyetujoni..

Saikine kowe njur lali,
Bareng kenal priyo liyane..
Sugih bondho bagus rupane,
Bareng aku wong ra nduwe..

Mbok yo eling naliko dho sinau,
Sithik sithik nakokke aku..
Bapak ibu lan poro sedulurmu,
Wis pasrah kabeh marang aku,

Saiki aku mung ngelus dodo,
Aku iki dadi wong kang ciloko..
Puluh puluh dadine telung puluh,
Wingi piye embuh ora weruh..

reff:
Ndek biyen naliko kowe aku,
Ngandarake isin isin ning ati..
Sineksenan dening langit lan bumi,
Bapak ibu ugo nyetujoni..

Saikine kowe njur lali,
Bareng kenal priyo liyane..
Sugih bondho bagus rupane,
Bareng aku wong ra nduwe..

Mbok yo eling naliko dho sinau,
Sithik sithik nakokke aku..
Bapak ibu lan poro sedulurmu,
Wis pasrah kabeh marang aku,

Saiki aku mung ngelus dodo,
Aku iki dadi wong kang ciloko..
Puluh puluh dadine telung puluh,
Wingi piye embuh ora weruh..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *