Wong Cilik (steve gendhiss)


Versi: Steve Gendhiss

DADI WONG CILIK TAK RASAKKE RA ONO ENAK’E,
PANCEN WIT BIYEN MUNG DADI LETHEKE..
SEPRONO SEPRENE WONG CILIK NELONGSO URIPE,
NGENES ATINE RA MELU UTANG MELU MBAYARI..

SUGIH NEGARANE WONG CILIK SORO URIPE,
NGGOLEK REJEKI DIRIWUK’I KARO SING GEDE..
ISUK NGANTI WENGI UDAN PANAS YO DILAKONI,
DIREWANGI MANGAN GAPLEK RA SUGIH SUGIH..

YEN MAJU PERANG WONG CILIK NING NGAREP DEWE,
KRINGETE NDERODOS BONDHO NYOWONE..
YEN WIS KELAKON UTOWO MARI GAWENE,
WONG CILIK DITINGGAL MBAMBUNG DEWE DEWE..

TAPI WONG CILIK TAK RASAKKE RA ONO ENAK’E,
PANCEN WIT BIYEN WONG CILIK DADI TUMBALE..

reff:
SUGIH NEGARANE WONG CILIK SORO URIPE,
NGGOLEK REJEKI DIRIWUK’I KARO SING GEDE..
ISUK NGANTI WENGI UDAN PANAS YO DILAKONI,
DIREWANGI MANGAN GAPLEK RA SUGIH SUGIH..

YEN MAJU PERANG WONG CILIK NING NGAREP DEWE,
KRINGETE NDERODOS BONDHO NYOWONE..
YEN WIS KELAKON UTOWO MARI GAWENE,
WONG CILIK DITINGGAL MBAMBUNG DEWE DEWE..

TAPI WONG CILIK TAK RASAKKE RA ONO ENAK’E,
PANCEN WIT BIYEN WONG CILIK DADI TUMBALE..
PANCEN WIT BIYEN WONG CILIK DADI GEDIBALE..
PANCEN WIT BIYEN WONG CILIK SORO URIPE..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *