Kepranan (magdalena)

Versi : Magdalena

Kepranan jroning atiku,
Nalikane pisanan ketemu..
Dasar priyo kang sembodo,
Wicaksono lan ledo ing karyo..

Kepranan solah bawamu,
Nyoto lantip wasising wicoro..
Wirogo sarto wiromo,
Nyoto ndiko priyo kang sulistyo..

Jroning batin tuwuh roso tresno,
Kang soyo ngremboko..
Rino kelawan wengi,
Sliramu tak anti anti,
Wong bagus tak impi impi..

Soko sorote netramu,
Yen ra selak sakjroning batinku..
Ra luput panggraitamnu,
Ono tresno sak jroning atiku..

reff:
Kepranan jroning atiku,
Nalikane pisanan ketemu..
Dasar priyo kang sembodo,
Wicaksono lan ledo ing karyo..

Kepranan solah bawamu,
Nyoto lantip wasising wicoro..
Wirogo sarto wiromo,
Nyoto ndiko priyo kang sulistyo..

Jroning batin tuwuh roso tresno,
Kang soyo ngremboko..
Rino kelawan wengi,
Sliramu tak anti anti,
Wong bagus tak impi impi..

Soko sorote netramu,
Yen ra selak sakjroning batinku..
Ra luput panggraitamnu,
Ono tresno sak jroning atiku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *