Podo Wutuhe

Versi: Unknown Artist

Janjine saguh methuk,
Tiwas diadhang nganti ngantuk antuk..
Kene le dandan mbengkuk,
Thingak-thinguk, jebul ra dipethuk..

Omongane nggedebus,
Tiwas digugu, jebul ora gathuk..
Alasane sak tekruk,
Monthak-manthuk, samar yen diamuk..

Mumpung isih pacaran,
Mumpung durung tenanan,
Becike, sowan-sowanan..
Kolang kaling akeh tlutuhe,
Isih kempling tur podo wutuhe,
Isih kempling tur podo wutuhe..

reff:
Omongane nggedebus,
Tiwas digugu, jebul ora ora gathuk..
Alasane sak tekruk,
Monthak-manthuk, samar yen diamuk..

Mumpung isih pacaran,
Mumpung durung tenanan,
Becike, sowan-sowanan..
Kolang kaling akeh tlutuhe,
Isih kempling tur podo wutuhe,
Isih kempling tur podo wutuhe..

reff:
Omongane nggedebus,
Tiwas digugu, jebul malah ora gathuk..
Alasane sak tekruk,
Monthak-manthuk, samar yen diamuk..

Mumpung isih pacaran,
Mumpung durung tenanan,
Becike, sowan-sowanan..
Kolang kaling akeh tlutuhe,
Isih kempling tur podo wutuhe,
Isih kempling tur podo wutuhe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *