Nagih Janji (steve gendhis)

Versi: Steve Gendhiss

Sliramu cah ayu sing tak tresnani,
Cukup suwe aku ngenteni tekanmu..
Opo ora kelingan dek biyen janjine,
Ora ketang sing teko kuwi layangmu..

Yen awan aku ora doyan mangan,
Wayah wengi tansah dedowo leh ngimpi..
Awakku katon kuru mikirke sliramu,
Bungahing ati sliramu enggal bali..

Jarene mbiyen bakal teko mrene,
Jarene bakal ngugemi janjine..
Aku nandang kangen mung ngenteni janjine,
Tresnaku ra bakal ilang ning ati..
Aku nandang kangen sliramu opo ngene,
Roso kangen karo aku cah ayu..

reff:
Yen awan aku ora doyan mangan,
Wayah wengi tansah dedowo leh ngimpi..
Awakku katon kuru mikirke sliramu,
Bungahing ati sliramu enggal bali..

Jarene mbiyen bakal teko mrene,
Jarene bakal ngugemi janjine..
Aku nandang kangen mung ngenteni janjine,
Tresnaku ra bakal ilang ning ati..
Aku nandang kangen sliramu opo ngene,
Roso kangen karo aku cah ayu..

One comment

  • bambang soetyono petruk

    muzik groeten uit IndonesiĆ« “mijn broer is in Su …. zeker je hebt het lied met de titel hoorde”NAGIH JANJI “zelfs je nooit zingen, voor sanguturu ik gewoon vragen om hulp, datNAGIH JANJI lied PROMISE” is de creatie van “” Bambang Petruk “”en gepopulariseerd door ghendiss groep. PROMISE ……..NAGIH JANJI van vitale records gecreĆ«erd door Bambang Petruk / Bambang SOETYONO
    Petruk / Bambang kata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *