Kamikakon


Versi: Yuliani MN

Kadang lok mikiri ning masalah cinta,
Bener jare beja cinta iku buta..
Contone ning kula sing lagi kegoda,
Karo pemuda..

Mbuh nang apa kula banget cinta,
Dudu karena harta dudu karena rupa..
Apa sih kien sing diarani,
Takdire cinta..

reff:
Kang kula dikemat apa,
Nganggo jambi apa,
Sampe kegila gila..

Kang aja digawe lara,
Aja gawe dusta,
Yen kula tanpa salah..
Lamon bli kelakon, cinta sun kamikakon..

Mbuh nang apa kula banget cinta,
Dudu karena harta dudu karena rupa..
Apa sih kien sing diarani,
Takdire cinta..

reff:
Kang kula dikemat apa,
Nganggo jambi apa,
Sampe kegila gila..

Kang aja digawe lara,
Aja gawe dusta,
Yen kula tanpa salah..
Lamon bli kelakon, cinta sun kamikakon..

Kadang lok mikiri ning masalah cinta,
Bener jare beja cinta iku buta..
Contone ning kula sing lagi kegoda,
Karo pemuda..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *