Perjoko Ting Ting

Versi: Kendro WR ft. Syifa

Pr:
Nyuwun sewu mas, aku nyuwun ngapuro
Kangmas iki saestune ajengopo..
Sabendino krintar krinter ing driyo,
Lirak lirik koyo wong age kelangan..

Lk:
Aduh adik opo kowe ra ngeroso,
Sejatine aku lagi golek bojo..
Opo adik gelem karo aku,
Yen setuju ayo mangkat ning penghulu..

reff:
Pr:
Aduh kangmas aduh kangmas,
Opo kangmas ora iso ngilo..
Kangmas iki wis abg tuwo,
Wis meh podo karo kanjeng romoku..

Lk:
Pancen aku iki abg tuwo dik,
Sak tenane aku perjoko ting ting..
Aku nduwe sapi pitu,
Aku nduwe kebo wolu,
Aku nduwe omah gedhong,
Aku nduwe kebon terong,
Asal adik gelem karo aku..
Kabeh mau tak wenehke sliramu..

reff:
Pr:
Nyuwun sewu mas, aku nyuwun ngapuro
Kangmas iki saestune ajengopo..
Sabendino krintar krinter ing driyo,
Lirak lirik koyo wong age kelangan..

Lk:
Aduh adik opo kowe ra ngeroso,
Sejatine aku lagi golek bojo..
Opo adik gelem karo aku,
Yen setuju ayo mangkat ning penghulu..

reff:
Pr:
Aduh kangmas aduh kangmas,
Opo kangmas ora iso ngilo..
Kangmas iki wis abg tuwo,
Wis meh podo karo kanjeng romoku..

Lk:
Pancen aku iki abg tuwo dik,
Sak tenane aku perjoko ting ting..
Aku nduwe sapi pitu,
Aku nduwe kebo wolu,
Aku nduwe omah gedhong,
Aku nduwe kebon terong,
Asal adik gelem karo aku..
Kabeh mau tak wenehke sliramu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *