Ora Kabeh Priyo

Versi: Steve Gendhiss

Ora kabehe wong priyo,
Tego ngelarani kowe cah ayu..
Contone aku, nduwe roso tresno
Opo anane sliramu tak tompo..

Ora kabehe wong priyo,
Sing tego mblenjani tego ngapusi..
Contone aku, ora gawe gelo
Opo anane tetep tresno..

Ojo kok tutup atimu,
Kok tutup tresnomu..marang aku iki..
Aku tenan tresno kowe,
Tenan seneng kowe..nganti kapan wae..
Buangen bencimu ora kabeh wong priyo,
Nggawe salah..

reff:
Ora kabehe wong priyo,
Sing tego mblenjani tego ngapusi..
Contone aku, ora gawe gelo
Opo anane tetep tresno..

Ojo kok tutup atimu,
Kok tutup tresnomu..marang aku iki.
Aku tenan tresno kowe,
Tenan seneng kowe..nganti kapan wae..
Buangen bencimu aksi nyatane aku,
Tetep tresno..

Ojo kok tutup atimu,
Kok tutup tresnomu..marang aku iki.
Aku tenan tresno kowe,
Tenan seneng kowe..nganti kapan wae..
Buangen bencimu ora kabeh wong priyo,
Nggawe salah..
Nggawe salah..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *