Mati Sedina

Versi: Susy Arzetty

AREP SAMPE KAPAN URIP SUN MENGKENEN,
KAYA URIP SUNGKAN MATI BLI PENGEN..
KULA DUE LAKI GAWE NGGRAGAS NING ATI,
BERTAHAN KAYA KUAT KAYA BELI..

APA ORA INGET NING WAKTU DEMENAN,
KESANDUNG DIRANGKUL NGOMONGE SAYANG..
BARANG WIS DADI SIJI LANGKA MELAS MELASE,
SUN TAKON MENDI KASIH SAYANGE..

reff:
WONG TUA SING EMAN TEK TINGGALAKEN,
MELU SAMPEAN SEKIEN DILANTARAKEN..

YEN BISA SUN PENGEN MATI SEDINA,
SUN PENGEN WERUH SAPA SING NANGISI KULA..
KULA ORA NJALUK HARTA KELAWAN BENDA,
CUKUP KARO TETESAN BANYU MATA..

ORA OLI NING NDARAT ORA OLI NING BANYU,
WAKTU KAWIN SUN BLOLI RESTU..
TAPI KULA MAKSA NGLANGKAH HILAT WONG TUA,
SENGSARA AREP NUNUT NING SAPA..

reff:
WONG TUA SING EMAN TEK TINGGALAKEN,
MELU SAMPEAN SEKIEN DILANTARAKEN..

YEN BISA SUN PENGEN MATI SEDINA,
SUN PENGEN WERUH SAPA SING NANGISI KULA..
KULA ORA NJALUK HARTA KELAWAN BENDA,
CUKUP KARO TETESAN BANYU MATA..

ORA OLI NING NDARAT ORA OLI NING BANYU,
WAKTU KAWIN SUN BLOLI RESTU..
TAPI KULA MAKSA NGLANGKAH HILAT WONG TUA,
SENGSARA AREP NUNUT NING SAPA..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *