Manuk Kecepit


Brodin_Elsa-Safira
Versi: Brodin ft. Elsa Safira

Lk:
Sikil munggah ora mudun lemah,
Manuk kecepit ora iso obah..
Bojo ndablek aturane susah,
Keblekan utang nangis kebingungan..

Pr:
Nek gak utang opo sing dipangan,
Netes ndog limo dudu golekan..
Blonjo kurang tekone yo jarang,
Pancen wong lanang iku bajingan..

Lk:
Jangkrik kompolan jaran,
Kadhung ngerik omonganmu kasar..
Pr:
Podo karo sing ngomong,
Saben teko golek jarakan..

Lk:
Bapakku biyen milih awakmu,
Elek gak popo sawah gak tuku..
Pr:
Lapo biyen gak rabi bapakmu,
Dadi niatmu golek warisanku..

Lk:
Getun getun aku ngrabi awakmu,
Nek gak tak rabi jlongor gak payu..
Pr:
Masio gak payu barangku gak mambu,
Wurung raimu entuk juragan tahu..

reff:
Lk:
Sikil munggah ora mudun lemah,
Manuk kecepit ora iso obah..
Bojo ndablek aturane susah,
Keblekan utang nangis kebingungan..

Pr:
Nek gak utang opo sing dipangan,
Netes ndog limo dudu golekan..
Blonjo kurang tekone yo jarang,
Pancen wong lanang iku bajingan..

Lk:
Jangkrik kompolan jaran,
Kadhung ngerik omonganmu kasar..
Pr:
Podo karo sing ngomong,
Saben teko golek jarakan..

Lk:
Bapakku biyen milih awakmu,
Elek gak popo sawah gak tuku..
Pr:
Lapo biyen gak rabi bapakmu,
Dadi niatmu golek warisanku..

Lk:
Getun getun aku ngrabi awakmu,
Nek gak tak rabi jlongor gak payu..
Pr:
Masio gak payu barangku gak mambu,
Wurung raimu entuk juragan tahu..

Lk:
Getun getun aku ngrabi awakmu,
Nek gak tak rabi jlongor gak payu..
Pr:
Masio gak payu barangku gak mambu,
Wurung raimu entuk juragan tahu..
————-
[ver: lyrics]
[id: uozaucca]
[ar: Brodin ft. Elsa Safira]
[ti: Manuk Kecepit]
[al: Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:01]
[00:01.53]Manuk Kecepit
[00:34.09]Versi: Brodin ft. Elsa Safira
[00:37.09]
[00:40.09]>>>
[00:41.09]>>
[00:42.09]>
[00:43.09]Lk: Sikil munggah ora mudun lemah,
[00:46.51]Lk: Manuk kecepit ora iso obah..
[00:50.18]Lk: Bojo ndablek aturane susah,
[00:53.41]Lk: Keblekan utang nangis kebingungan..
[00:58.34]Pr: Nek gak utang opo sing dipangan,
[01:01.69]Pr: Netes ndog limo dudu golekan..
[01:05.19]Pr: Blonjo kurang tekone yo jarang,
[01:08.36]Pr: Pancen wong lanang iku bajingan..
[01:13.71]Lk: Jangkrik kompolan jaran,
[01:16.81]Lk: Kadhung ngerik omonganmu kasar..
[01:20.54]Pr: Podo karo sing ngomong,
[01:24.03]Pr: Saben teko golek jarakan..
[01:28.51]Lk: Bapakku biyen milih awakmu,
[01:31.87]Lk: Elek gak popo sawah gak tuku..
[01:35.43]Pr: Lapo biyen gak rabi bapakmu,
[01:38.91]Pr: Dadi niatmu golek warisanku..
[01:42.95]Lk: Getun getun aku ngrabi awakmu,
[01:45.70]Lk: Nek gak tak rabi jlongor gak payu..
[01:49.12]Pr: Masio gak payu barangku gak mambu,
[01:52.42]Pr: Wurung raimu entuk juragan tahu..
[01:56.89]
[02:29.16]>>>
[02:29.16]>>
[02:29.16]>
[02:29.16]Lk: Sikil munggah ora mudun lemah,
[02:32.44]Lk: Manuk kecepit ora iso obah..
[02:35.97]Lk: Bojo ndablek aturane susah,
[02:39.26]Lk: Keblekan utang nangis kebingungan..
[02:44.50]Pr: Nek gak utang opo sing dipangan,
[02:47.48]Pr: Netes ndog limo dudu golekan..
[02:50.85]Pr: Blonjo kurang tekone yo jarang,
[02:54.20]Pr: Pancen wong lanang iku bajingan..
[02:59.30]Lk: Jangkrik kompolan jaran,
[03:02.41]Lk: Kadhung ngerik omonganmu kasar..
[03:06.02]Pr: Podo karo sing ngomong,
[03:09.13]Pr: Saben teko golek jarakan..
[03:14.29]Lk: Bapakku biyen milih awakmu,
[03:16.92]Lk: Elek gak popo sawah gak tuku..
[03:21.01]Pr: Lapo biyen gak rabi bapakmu,
[03:23.87]Pr: Dadi niatmu golek warisanku..
[03:28.48]Lk: Getun getun aku ngrabi awakmu,
[03:30.40]Lk: Nek gak tak rabi jlongor gak payu..
[03:34.14]Pr: Masio gak payu barangku gak mambu,
[03:37.08]Pr: Wurung raimu entuk juragan tahu..
[03:40.87]Lk: Getun getun aku ngrabi awakmu,
[03:43.84]Lk: Nek gak tak rabi jlongor gak payu..
[03:47.95]Pr: Masio gak payu barangku gak mambu,
[03:50.81]Pr: Wurung raimu entuk juragan tahu..
[03:55.29]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s