Manuk Kecepit


Versi: Brodin ft. Elsa Safira

Lk:
Sikil munggah ora mudun lemah,
Manuk kecepit ora iso obah..
Bojo ndablek aturane susah,
Keblekan utang nangis kebingungan..

Pr:
Nek gak utang opo sing dipangan,
Netes ndog limo dudu golekan..
Blonjo kurang tekone yo jarang,
Pancen wong lanang iku bajingan..

Lk:
Jangkrik kompolan jaran,
Kadhung ngerik omonganmu kasar..
Pr:
Podo karo sing ngomong,
Saben teko golek jarakan..

Lk:
Bapakku biyen milih awakmu,
Elek gak popo sawah gak tuku..
Pr:
Lapo biyen gak rabi bapakmu,
Dadi niatmu golek warisanku..

Lk:
Getun getun aku ngrabi awakmu,
Nek gak tak rabi jlongor gak payu..
Pr:
Masio gak payu barangku gak mambu,
Wurung raimu entuk juragan tahu..

reff:
Lk:
Sikil munggah ora mudun lemah,
Manuk kecepit ora iso obah..
Bojo ndablek aturane susah,
Keblekan utang nangis kebingungan..

Pr:
Nek gak utang opo sing dipangan,
Netes ndog limo dudu golekan..
Blonjo kurang tekone yo jarang,
Pancen wong lanang iku bajingan..

Lk:
Jangkrik kompolan jaran,
Kadhung ngerik omonganmu kasar..
Pr:
Podo karo sing ngomong,
Saben teko golek jarakan..

Lk:
Bapakku biyen milih awakmu,
Elek gak popo sawah gak tuku..
Pr:
Lapo biyen gak rabi bapakmu,
Dadi niatmu golek warisanku..

Lk:
Getun getun aku ngrabi awakmu,
Nek gak tak rabi jlongor gak payu..
Pr:
Masio gak payu barangku gak mambu,
Wurung raimu entuk juragan tahu..

Lk:
Getun getun aku ngrabi awakmu,
Nek gak tak rabi jlongor gak payu..
Pr:
Masio gak payu barangku gak mambu,
Wurung raimu entuk juragan tahu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *