Grigis Tengah Wengi

Versi: Dian Anic

Grigis ning wayah tengah wengi,
Kaya jagat melu nangisi..
Sedih ningati bli mari mari,
Kelingan ning sang kekasih..

Keduhung sing kula nerima,
Akibate nurut wong tua..
Surupe layung ketutup mendung,
Kaya getun ora kebendung..

reff:
Ya allah,
wis lawas jamane kula pisahan
kangene ora bisa ilang
ning sampean kang..

Lawase kula pisahan,
Kangene ora kejagan..
Cuma potrete sampean,
Tek pandeng bengi lan awan..

Mengkenen temen rasane,
Bli kuat nyangga larane..
Sampe kapan waktune,
Ketemu karo deweke..
Sing bisa kanggo tambane..

Keduhung sing kula nerima,
Akibate nurut wong tua..
Surupe layung ketutup mendung,
Kaya getun ora kebendung..

reff:
Ya allah,
wis lawas jamane kula pisahan
kangene ora bisa ilang
ning sampean kang..

Lawase kula pisahan,
Kangene ora kejagan..
Cuma potrete sampean,
Tek pandeng bengi lan awan..

Mengkenen temen rasane,
Bli kuat nyangga larane..
Sampe kapan waktune,
Ketemu karo deweke..
Sing bisa kanggo tambane..

Keduhung sing kula nerima,
Akibate nurut wong tua..
Surupe layung ketutup mendung,
Kaya getun ora kebendung..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *