Ora Kanyono

Versi: Waljinah

Aku nate dolan dolan wanci sore, ae ae
Nggone rame, padhang mbulan nyenengake..
Dasar joko durung nate polokromo, ae ae
Wruh wanito, sing sajak’e tanpo konco..

Rambute dowo, menganggo clono
Soko mburi, mlakune leh merak ati, hem
Ning rekoso kewirangan ra kanyono, ae ae
Tiwas nyopo, jebul priyo rambut dowo..

reff:
Aku nate dolan dolan wanci sore, ae ae
Nggone rame, padhang mbulan nyenengake..
Dasar joko durung nate polokromo, ae ae
Wruh wanito, sing sajak’e tanpo konco..

Rambute dowo, menganggo clono
Soko mburi, mlakune leh merak ati, hem
Ning rekoso kewirangan ra kanyono, ae ae
Tiwas nyopo, jebul priyo rambut dowo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *