Kembang Pajangan

Dewi-Kirana_2
Versi : Dewi Kirana

Ibarat kembang, kembang pajangan
Mung bisa disawang wis layu dibuang..
Raga kesiksa, ati nelangsa
Rasa pengen nangis tapi bli bisa..

Nonggoni cinta, cinta sementara
Sun ngerasa hina, ning lembah nista..
Gemuyu kepaksa, memikat tresna
Nanging jero ati ora nerima..

reff:
Najan semono sapa sing pengen,
Dadi wanoja penjaja cinta..

Ora berdaya, ora due upaya
Nanging garis takdir wis nentokena..
Urip sun terlanjur,
Nasibe ngenteni lakine batur..

Nonggoni cinta, cinta sementara
Sun ngerasa hina, ning lembah nista..
Gemuyu kepaksa, memikat tresna
Nanging jero ati ora nerima..

reff:
Najan semono sapa sing pengen,
Dadi wanoja penjaja cinta..

Ora berdaya, ora due upaya
Nanging garis takdir wis nentokena..
Urip sun terlanjur,
Nasibe ngenteni lakine batur..

Ibarat kembang, kembang pajangan
Mung bisa disawang wis layu dibuang..
Raga kesiksa, ati nelangsa
Rasa pengen nangis tapi bli bisa..

Nonggoni cinta, cinta sementara
Sun ngerasa hina, ning lembah nista..
Gemuyu kepaksa, memikat tresna
Nanging jero ati ora nerima..
—————
[ver: lyrics]
[id: apblazcc]
[ar: Dewi Kirana]
[ti: Kembang Pajangan]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:20]
[00:01.52]Kembang Pajangan
[00:28.52]Versi : Dewi Kirana
[00:31.52]
[00:34.52]>>>
[00:35.52]>>
[00:36.52]>
[00:37.52]Ibarat kembang, kembang pajangan
[00:43.24]Mung bisa disawang wis layu dibuang..
[00:49.53]Raga kesiksa, ati nelangsa
[00:55.50]Rasa pengen nangis tapi bli bisa..
[01:01.66]
[01:08.32]Nonggoni cinta, cinta sementara
[01:14.47]Sun ngerasa hina, ning lembah nista..
[01:20.51]Gemuyu kepaksa, memikat tresna
[01:26.48]Nanging jero ati ora nerima..
[01:32.59]
[01:35.29]==dewi kirana, kembang pajangan==
[01:52.68]
[01:55.68]>>>
[01:56.68]>>
[01:57.68]>
[01:58.68]Najan semono sapa sing pengen,
[02:04.68]Dadi wanoja penjaja cinta..
[02:10.81]
[02:18.22]Ora berdaya, ora due upaya
[02:23.88]Nanging garis takdir wis nentokena..
[02:30.04]Urip sun terlanjur,
[02:32.70]Nasibe ngenteni lakine batur..
[02:40.91]Nonggoni cinta, cinta sementara
[02:47.27]Sun ngerasa hina, ning lembah nista..
[02:53.24]Gemuyu kepaksa, memikat tresna
[02:59.53]Nanging jero ati ora nerima..
[03:05.62]
[03:08.60]==dewi kirana, kembang pajangan==
[03:26.68]
[03:29.68]>>>
[03:30.68]>>
[03:31.68]>
[03:32.11]Najan semono sapa sing pengen,
[03:37.65]Dadi wanoja penjaja cinta..
[03:43.75]
[03:51.75]Ora berdaya, ora due upaya
[03:57.84]Nanging garis takdir wis nentokena..
[04:04.06]Urip sun terlanjur,
[04:05.90]Nasibe ngenteni lakine batur..
[04:14.68]Ibarat kembang, kembang pajangan
[04:21.27]Mung bisa disawang wis layu dibuang..
[04:27.25]Raga kesiksa, ati nelangsa
[04:33.46]Rasa pengen nangis tapi bli bisa..
[04:39.62]
[04:46.59]Nonggoni cinta, cinta sementara
[04:52.50]Sun ngerasa hina, ning lembah nista..
[04:58.40]Gemuyu kepaksa, memikat tresna
[05:04.50]Nanging jero ati ora nerima..
[05:10.36]
————-
Preview:

Advertisements

Wong Ireng

Yusiana-Dewi_1
Versi: Yusiana Dewi

Bli bisa ilang, tetep bae kebayang
Mangan bli ngeli, turu bli bisa lali..
Ati gelisah bli betah meneng ning umah,
Kaya kedeleng, wong ireng sing gawe puyeng..

Padahal nembeke kenalan olih seminggu,
Perasaan ati kaya wis olih sewindu..
Rasa bli tahan pengene slalu barengan,
Apa mengkenen wong lagi mabok kepayang..

reff:
Wedang putih kopi pahit,
Dibuang tengah welukon..
Suka mati dadi mayit,
Tenimbang ora kelakon..

Bonteng timun bonteng suri,
Ireng ireng ayam cemani..
Ati nglamun bli mari mari,
Wong ireng gawe ngedani..

Padahal nembeke kenalan olih seminggu,
Perasaan ati kaya wis olih sewindu..
Rasa bli tahan pengene slalu barengan,
Apa mengkenen wong lagi mabok kepayang..

reff:
Wedang putih kopi pahit,
Dibuang tengah welukon..
Suka mati dadi mayit,
Tenimbang ora kelakon..

Bonteng timun bonteng suri,
Ireng ireng ayam cemani..
Ati nglamun bli mari mari,
Wong ireng gawe ngedani..

Bli bisa ilang, tetep bae kebayang
Mangan bli ngeli, turu bli bisa lali..
Ati gelisah bli betah meneng ning umah,
Kaya kedeleng, wong ireng sing gawe puyeng..

Padahal nembeke kenalan olih seminggu,
Perasaan ati kaya wis olih sewindu..
Rasa bli tahan pengene slalu barengan,
Apa mengkenen wong lagi mabok kepayang..
—————
[ver: lyrics]
[id: nwuzabcc]
[ar: Yusiana Dewi]
[ti: Wong Ireng]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:29]
[00:01.08]Wong Ireng
[00:24.08]Versi : Yusiana Dewi
[00:27.08]
[00:30.08]>>>
[00:31.08]>>
[00:32.08]>
[00:33.08]Bli bisa ilang, tetep bae kebayang
[00:39.08]Mangan bli ngeli, turu bli bisa lali..
[00:45.26]Ati gelisah bli betah meneng ning umah,
[00:51.30]Kaya kedeleng, wong ireng sing gawe puyeng..
[00:58.21]
[01:09.96]Padahal nembeke kenalan olih seminggu,
[01:16.74]Perasaan ati kaya wis olih sewindu..
[01:22.91]Rasa bli tahan pengene slalu barengan,
[01:28.87]Apa mengkenen wong lagi mabok kepayang..
[01:36.15]
[01:39.32]==yusiana dewi, wong ireng==
[02:00.03]
[02:03.03]>>>
[02:04.03]>>
[02:05.03]>
[02:06.03]Wedang putih kopi pahit,
[02:09.43]Dibuang tengah welukon..
[02:12.00]Suka mati dadi mayit,
[02:16.48]Tenimbang ora kelakon..
[02:20.01]
[02:29.17]Bonteng timun bonteng suri,
[02:32.03]Ireng ireng ayam cemani..
[02:35.20]Ati nglamun bli mari mari,
[02:40.19]Wong ireng gawe ngedani..
[02:43.42]
[02:46.72]Padahal nembeke kenalan olih seminggu,
[02:52.81]Perasaan ati kaya wis olih sewindu..
[02:59.16]Rasa bli tahan pengene slalu barengan,
[03:05.32]Apa mengkenen wong lagi mabok kepayang..
[03:12.23]
[03:15.09]==yusiana dewi, wong ireng==
[03:36.03]
[03:39.03]>>>
[03:40.03]>>
[03:41.03]>
[03:42.07]Wedang putih kopi pahit,
[03:45.08]Dibuang tengah welukon..
[03:48.05]Suka mati dadi mayit,
[03:53.04]Tenimbang ora kelakon..
[03:56.78]
[04:04.73]Bonteng timun bonteng suri,
[04:07.86]Ireng ireng ayam cemani..
[04:10.96]Ati nglamun bli mari mari,
[04:15.62]Wong ireng gawe ngedani..
[04:21.05]Bli bisa ilang, tetep bae kebayang
[04:28.07]Mangan bli ngeli, turu bli bisa lali..
[04:34.34]Ati gelisah bli betah meneng ning umah,
[04:40.50]Kaya kedeleng, wong ireng sing gawe puyeng..
[04:47.47]
[04:59.04]Padahal nembeke kenalan olih seminggu,
[05:05.33]Perasaan ati kaya wis olih sewindu..
[05:12.11]Rasa bli tahan pengene slalu barengan,
[05:18.28]Apa mengkenen wong lagi mabok kepayang..
[05:24.99]
————–
Preview:

Guyonan Dunyo

Melinda-Varera
Versi : Melinda Varera

Dunyo iki wis tuwo tur keronto ronto,
Contone akeh putro wani karo wong tuwo..
Akeh joko dadi dudo akeh dudo ngaku joko,
Akeh prawan nglairne putro tanpo bopo..

Akeh omah ibadah ora tau disobo,
Sing disobo kok mesti malah omahe germo..
Dijak sembahyang senengane semoyo,
Sambat keju linu jare bangke’ane loro..

Saiki akeh rondo towo towo rogo,
Jarene gak enak yen ora nggebet joko..
Sing meneng lan mesem berarti rumongso,
Sing mesem lan ngguyu berarti kulino..

Podo ilingo marang sing kuoso,
Mlarat sugih enom tuwo gusti nganggep kabeh podo,
Sing tekun ibadah madhep sing kuoso,
Mbesuk yen kiamat kabeh ben mlebu suwargo..

reff:
Mlebu suwargo ojo lali hp-ne digowo,
Ben iso fesbukan karo konco konco..
Yen mlebu neroko gak usah digowo,
Amergo sinyale mesti ora ono..

Dunyo iki wis tuwo tur keronto ronto,
Contone akeh putro wani karo wong tuwo..
Akeh joko dadi dudo akeh dudo ngaku joko,
Akeh prawan nglairne putro tanpo bopo..

Akeh omah ibadah ora tau disobo,
Sing disobo kok mesti malah omahe germo..
Dijak sembahyang senengane semoyo,
Sambat keju linu jare bangke’ane loro..

Saiki akeh rondo towo towo rogo,
Jarene gak enak yen ora nggebet joko..
Sing meneng lan mesem berarti rumongso,
Sing mesem lan ngguyu berarti kulino..

Podo ilingo marang sing kuoso,
Mlarat sugih enom tuwo gusti nganggep kabeh podo,
Sing tekun ibadah madhep sing kuoso,
Mbesuk yen kiamat kabeh ben mlebu suwargo..

reff:
Mlebu suwargo ojo lali hp-ne digowo,
Ben iso fesbukan karo konco konco..
Yen mlebu neroko gak usah digowo,
Amergo sinyale mesti ora ono..

Lagu iki mulo mung guyonan bloko,
Ayo kabeh manut pitutur wong tuwo..
Mulo konco kabeh podo ndang tobato,
Sing kuoso iki gede pangapuro..

La lalala..la la la la..
La lalala..la la la la..
La lalala..la la la la..
La lalala..la la la la..
—————
[ver: lyrics]
[id: oavaancc]
[ar: Melinda Varera]
[ti: Guyonan Dunyo]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:55]
[00:01.35]Guyonan Dunyo
[00:32.35]Versi: Melinda
[00:35.35]
[00:38.35]>>>
[00:39.35]>>
[00:40.35]>
[00:41.35]Dunyo iki wis tuwo tur keronto ronto,
[00:46.22]Contone akeh putro wani karo wong tuwo..
[00:49.71]Akeh joko dadi dudo akeh dudo ngaku joko,
[00:52.87]Akeh prawan nglairne putro tanpo bopo..
[00:57.10]Akeh omah ibadah ora tau disobo,
[01:00.10]Sing disobo kok mesti malah omahe germo..
[01:03.58]Dijak sembahyang senengane semoyo,
[01:07.06]Sambat keju linu jare bangke’ane loro..
[01:10.86]
[01:24.25]Saiki akeh rondo towo towo rogo,
[01:27.60]Jarene gak enak yen ora nggebet joko..
[01:31.14]Sing meneng lan mesem berarti rumongso,
[01:34.63]Sing mesem lan ngguyu berarti kulino..
[01:38.18]Podo ilingo marang sing kuoso,
[01:41.72]Mlarat sugih enom tuwo gusti nganggep kabeh podo,
[01:45.70]Sing tekun ibadah madhep sing kuoso,
[01:49.00]Mbesuk yen kiamat kabeh ben mlebu suwargo..
[01:52.48]
[02:11.04]>>>
[02:12.04]>>
[02:13.04]>
[02:14.04]Mlebu suwargo ojo lali hp-ne digowo,
[02:21.24]Ben iso fesbukan karo konco konco..
[02:26.66]Yen mlebu neroko gak usah digowo,
[02:32.57]Amergo sinyale mesti ora ono..
[02:40.35]
[02:54.53]Dunyo iki wis tuwo tur keronto ronto,
[02:58.01]Contone akeh putro wani karo wong tuwo..
[03:01.68]Akeh joko dadi dudo akeh dudo ngaku joko,
[03:04.80]Akeh prawan nglairne putro tanpo bopo..
[03:08.71]Akeh omah ibadah ora tau disobo,
[03:12.19]Sing disobo kok mesti malah omahe germo..
[03:15.75]Dijak sembahyang senengane semoyo,
[03:19.16]Sambat keju linu jare bangke’ane loro..
[03:22.95]
[03:36.08]Saiki akeh rondo towo towo rogo,
[03:39.38]Jarene gak enak yen ora nggebet joko..
[03:43.05]Sing meneng lan mesem berarti rumongso,
[03:46.28]Sing mesem lan ngguyu berarti kulino..
[03:50.02]Podo ilingo marang sing kuoso,
[03:53.31]Mlarat sugih enom tuwo gusti nganggep kabeh podo,
[03:57.42]Sing tekun ibadah madhep sing kuoso,
[04:00.60]Mbesuk yen kiamat kabeh ben mlebu suwargo..
[04:04.27]
[04:22.05]>>>
[04:23.05]>>
[04:24.05]>
[04:25.05]Mlebu suwargo ojo lali hp-ne digowo,
[04:32.55]Ben iso fesbukan karo konco konco..
[04:37.75]Yen mlebu neroko gak usah digowo,
[04:44.22]Amergo sinyale mesti ora ono..
[04:52.37]
[05:05.93]Lagu iki mulo mung guyonan bloko,
[05:09.60]Ayo kabeh manut pitutur wong tuwo..
[05:13.20]Mulo konco kabeh podo ndang tobato,
[05:16.63]Sing kuoso iki gede pangapuro..
[05:20.68]La lalala..la la la la..
[05:23.72]La lalala..la la la la..
[05:27.08]La lalala..la la la la..
[05:31.13]La lalala..la la la la..
[05:34.36]
————-
Preview:

Payung Batu

Mita-Maharani
Versi: Mita Maharani

Soko kangenku aku teko ning kuthomu,’
Nggowo kebak rindu tansah eling esemmu..
Adheme angin endah sore kutho mbatu,
Soyo nambah kangen pengen enggal ketemu..

Ning payung mbatu,
Ketemuan karo sliramu..
Ati adhem nyawang esemmu,
Sorot mripatmu katon tresnomu..

Ning payung mbatu,
Dadi saksi janji tresnamu..
Rangkulanmu obat kangenku,
Lan bisikmu darling i love you..

Mugi janjimu mas,
Biso enggal ndang kebukti,
Yen wong tuwomu ndang njaluk aku..
Sing tak jaluk mas,
Tansah jogokke atimu,
Amung gawe aku tresnomu iku..

Soko kangenku aku teko ning kuthomu,’
Nggowo kebak rindu tansah eling esemmu..
Adheme angin endah sore kutho mbatu,
Soyo nambah kangen pengen enggal ketemu..

Ning payung mbatu,
Ketemuan karo sliramu..
Ati adhem nyawang esemmu,
Sorot mripatmu katon tresnomu..

Ning payung mbatu,
Dadi saksi janji tresnamu..
Rangkulanmu obat kangenku,
Lan bisikmu darling i love you..

Ning payung mbatu,
Ketemuan karo sliramu..
Ati adhem nyawang esemmu,
Sorot mripatmu katon tresnomu..

Ning payung mbatu,
Dadi saksi janji tresnamu..
Rangkulanmu obat kangenku,
Lan bisikmu darling i love you..
—————
[ver: lyrics]
[id: vhziaocc]
[ar: Mita Maharani]
[ti: Payung Batu]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:43]
[00:01.83]Payung Batu
[00:18.83]Versi : Mita Maharani
[00:21.83]
[00:24.83]>>>
[00:25.83]>>
[00:26.83]>
[00:27.83]Soko kangenku,
[00:30.05]Aku teko ning kuthomu..
[00:34.83]Nggowo kebak rindu,
[00:37.76]Tansah eling esemmu..
[00:42.23]Adheme angin,
[00:44.91]Endah sore kutho mbatu..
[00:49.52]Soyo nambah kangen,
[00:52.82]Pengen enggal ketemu..
[00:58.54]Ning payung mbatu,
[01:01.71]Ketemuan karo sliramu..
[01:05.63]Ati adhem nyawang esemmu,
[01:09.37]Sorot mripatmu katon tresnomu..
[01:13.48]Ning payung mbatu,
[01:16.45]Dadi saksi janji tresnamu..
[01:20.44]Rangkulanmu obat kangenku,
[01:24.18]Lan bisikmu darling i love you..
[01:29.50]Mugi janjimu mas,
[01:33.73]Biso enggal ndang kebukti..
[01:38.27]Yen wong tuwomu ndang jaluk aku..
[01:44.86]Sing tak jaluk mas,
[01:48.83]Tansah jogokke atimu,
[01:53.56]Amung gawe aku tresnomu iku..
[02:00.65]Soko kangenku,
[02:03.82]Aku teko ning kuthomu,’
[02:08.62]Nggowo kebak rindu,
[02:12.30]Tansah eling esemmu..
[02:16.22]Adheme angin,
[02:19.40]Endah sore kutho mbatu,
[02:23.56]Soyo nambah kangen,
[02:27.36]Pengen enggal ketemu..
[02:32.03]Ning payung mbatu,
[02:35.77]Ketemuan karo sliramu..
[02:39.62]Ati adhem nyawang esemmu,
[02:43.11]Sorot mripatmu katon tresnomu..
[02:47.15]Ning payung mbatu,
[02:50.76]Dadi saksi janji tresnamu..
[02:54.55]Rangkulanmu obat kangenku,
[02:58.09]Lan bisikmu darling i love you..
[03:01.08]Ning payung mbatu,
[03:05.56]Ketemuan karo sliramu..
[03:09.53]Ati adhem nyawang esemmu,
[03:13.20]Sorot mripatmu katon tresnomu..
[03:17.13]Ning payung mbatu,
[03:20.61]Dadi saksi janji tresnamu..
[03:24.53]Rangkulanmu obat kangenku,
[03:28.07]Lan bisikmu darling i love you..
[03:33.30]
———–
Preview:

Gelang Tresno

Suliyana_4
Versi: Suliyana

Gelang iki naliko kok gawekake,
Ning tanganku sliramu karo janji..
Jarene gedene tresnomu,
Ra kate ninggalke aku..

Pamit aku lungo mung golek sangu,
Yen wis bali njur mok jaluk aku..
Tresnoku gedhene tekadku,
Setyo ngenteni sliramu..

Nanging tekan saiki,
Tanpo kirim warto..
Opo ora kroso,
Yen tak arep arep sliramu..

Suwe tak enteni tekomu,
Tresno iki nggedhekke setyoku..
Nanging sliramu ra ono bali,
Mung gelang iki sing mok tinggalake..

Suwe tak enteni tekomu,
Tresno iki nggedhekke setyoku..
Mung gelang sing mok tinggalake,
Dadi saksi janji sing tak gondheli..

reff:
Suwe tak enteni tekomu,
Tresno iki nggedhekke setyoku..
Nanging sliramu ra ono bali,
Mung gelang iki sing mok tinggalake..

Suwe tak enteni tekomu,
Tresno iki nggedhekke setyoku..
Mung gelang sing mok tinggalake,
Dadi saksi janji sing tak gondheli..

Gelang iki naliko kok gawekake,
Ning tanganku sliramu karo janji..
Jarene gedene tresnomu,
Ra kate ninggalke aku..

Nanging tekan saiki,
Tanpo kirim warto..
Opo ora kroso,
Yen tak arep arep sliramu..

Suwe tak enteni tekomu,
Tresno iki nggedhekke setyoku..
Nanging sliramu ra ono bali,
Mung gelang iki sing mok tinggalake..

Suwe tak enteni tekomu,
Tresno iki nggedhekke setyoku..
Mung gelang sing mok tinggalake,
Dadi saksi janji sing tak gondheli..

reff:
Suwe tak enteni tekomu,
Tresno iki nggedhekke setyoku..
Nanging sliramu ra ono bali,
Mung gelang iki sing mok tinggalake..

Suwe tak enteni tekomu,
Tresno iki nggedhekke setyoku..
Mung gelang sing mok tinggalake,
Dadi saksi janji sing tak gondheli..
—————
[ver: lyrics]
[id: qvoialcc]
[ar: Suliyana]
[ti: Gelang Tresno]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:11]
[00:01.54]Gelang Tresno
[00:10.54]Versi : Suliyana
[00:13.54]
[00:16.54]>>>
[00:17.54]>>
[00:18.54]>
[00:19.54]Gelang iki naliko kok gawekake,
[00:23.74]Ning tanganku sliramu karo janji..
[00:27.53]Jarene gedene tresnomu,
[00:31.52]Ra kate ninggalke aku..
[00:37.55]Pamit aku lungo mung golek sangu,
[00:41.71]Yen wis bali njur mok jaluk aku..
[00:45.52]Tresnoku gedhene tekadku,
[00:49.68]Setyo ngenteni sliramu..
[00:53.21]Nanging tekan saiki,
[00:57.39]Tanpo kirim warto..
[01:01.93]Opo ora kroso,
[01:05.85]Yen tak arep arep sliramu..
[01:09.86]Suwe tak enteni tekomu,
[01:13.72]Tresno iki nggedhekke setyoku..
[01:18.63]Nanging sliramu ra ono bali,
[01:22.06]Mung gelang iki sing mok tinggalake..
[01:26.47]Suwe tak enteni tekomu,
[01:30.08]Tresno iki nggedhekke setyoku..
[01:35.19]Mung gelang sing mok tinggalake,
[01:38.30]Dadi saksi janji sing tak gondheli..
[01:43.53]
[01:55.27]>>>
[01:56.27]>>
[01:57.27]>
[01:58.27]Suwe tak enteni tekomu,
[02:02.67]Tresno iki nggedhekke setyoku..
[02:07.31]Nanging sliramu ra ono bali,
[02:10.68]Mung gelang iki sing mok tinggalake..
[02:15.03]Suwe tak enteni tekomu,
[02:18.69]Tresno iki nggedhekke setyoku..
[02:23.43]Mung gelang sing mok tinggalake,
[02:26.97]Dadi saksi janji sing tak gondheli..
[02:33.38]Gelang iki naliko kok gawekake,
[02:37.64]Ning tanganku sliramu karo janji..
[02:41.81]Jarene gedene tresnomu,
[02:45.72]Ra kate ninggalke aku..
[02:49.71]Nanging tekan saiki,
[02:53.42]Tanpo kirim warto..
[02:58.02]Opo ora kroso,
[03:01.63]Yen tak arep arep sliramu..
[03:05.80]Suwe tak enteni tekomu,
[03:09.48]Tresno iki nggedhekke setyoku..
[03:14.57]Nanging sliramu ra ono bali,
[03:17.94]Mung gelang iki sing mok tinggalake..
[03:22.40]Suwe tak enteni tekomu,
[03:25.96]Tresno iki nggedhekke setyoku..
[03:30.62]Mung gelang sing mok tinggalake,
[03:34.17]Dadi saksi janji sing tak gondheli..
[03:39.22]
[03:50.01]>>>
[03:51.01]>>
[03:52.01]>
[03:53.01]Gelang iki naliko kok gawekake,
[03:56.89]Ning tanganku sliramu karo janji..
[04:00.93]Jarene gedene tresnomu,
[04:04.97]Ra kate ninggalke aku..
[04:08.95]Nanging tekan saiki,
[04:12.87]Tanpo kirim warto..
[04:17.29]Opo ora kroso,
[04:20.78]Yen tak arep arep sliramu..
[04:24.94]Suwe tak enteni tekomu,
[04:29.11]Tresno iki nggedhekke setyoku..
[04:33.83]Nanging sliramu ra ono bali,
[04:37.19]Mung gelang iki sing mok tinggalake..
[04:41.61]Suwe tak enteni tekomu,
[04:45.28]Tresno iki nggedhekke setyoku..
[04:50.07]Mung gelang sing mok tinggalake,
[04:53.43]Dadi saksi janji sing tak gondheli..
[04:58.65]
————–
Preview:

Kasunyatan Tresno

Nur-Bayan_2
Versi: Nur Bayan

KANGENE ATIKU KANGEN RO SLIRAMU,
NANGING AMUNG TAK BATIN..
KOYO RA PERCOYO KASUNYATAN TRESNO,
SAIKI KARI CERITO..
OPO WIS TENAN, LALI TEMENANAN
MARANG AKU SING MBOK SAYANG..

TEGANE ATIMU MEDHOT KATRESNANKU,
BARENG WIS KARO SLIRANE..
AKU MUNG BISO NANGIS NELONGSO,
NRIMO KASUNYATAN TRESNO..
LORO..

reff:
NENG AKU RUMONGSO YEN PANCENE TRESNO,
IKU RA BISO DIPEKSO..
TAK TANGISONO NGANTI SESEG NENG DHODHO,
RA BAKAL BISO MBALEKNE ROSO TRESNO..

SILIR ANGIN.. SUMILIRO,
WARTAKNO ROSO KANGEN SING TAK RASAKNO..
GERLIP LINTANG..SUMUNARO,
KANCANONO ATIKU SING NANDANG LORO..
LORO TRESNO…
—————
[ver: lyrics]
[id: ibcsakcc]
[ar: Nur Bayan]
[ti: Kasunyatan Tresno]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:00]
[00:01.00]Kasunyatan Tresno
[00:23.00]Versi : Nur Bayan
[00:26.00]
[00:29.00]>>>
[00:30.00]>>
[00:31.00]>
[00:32.00]Tenane atiku kangen ro sliramu,
[00:39.34]Nanging amung tak batin..
[00:46.33]Koyo ra percoyo kasunyatan tresno,
[00:54.99]Saiki kari cerito..
[01:01.90]Opo wis tenan, lali temenan
[01:09.92]Marang aku sing mbok sayang..
[01:15.96]Tegane atimu medhot katresnanku,
[01:24.48]Bareng wis karo slirane..
[01:30.84]Aku mung biso nangis nelongso,
[01:38.29]Nrimo kasunyatan tresno..
[01:45.26]Loro..
[01:48.44]
[01:58.06]>>>
[01:59.06]>>
[02:00.06]>
[02:01.06]Neng aku rumongso yen pancene tresno,
[02:07.86]Iku ra biso dipekso..
[02:15.08]Tak tangisono nganti seseg neng dhodho,
[02:22.55]Ra bakal biso mbalekne roso tresno..
[02:32.81]Silir angin.. sumiliro,
[02:40.22]Wartakno roso kangen sing tak rasakno..
[02:47.87]
[02:54.26]Gerlip lintang..sumunaro,
[03:02.18]Kancanono atiku sing nandang loro..
[03:08.78]Loro tresno…
[03:12.38]
————-
Preview:

Kathok Dan BH

Brodin_Vivi-Rosalita
Versi : Brodin ft. Vivi Rosalita

Pr:
Wis ora usah ngida’ omah,
Dadi bojomu aku wegah..
Pancen wong lanang ora nggenah,
Omah omah kepingin bubrah..

Kresek kuwi kathok’e sopo,
Ono bh nukokke sopo..
Ukure karo aku podho,
Demenan wadon liyo..ho ‘o..

Lk:
Ojo kowe menuduh,
Aku iki selingkuh..
Yen ora nyoto weruh,
Ndadekne kisruh..

Aku iki wong lanang,
Ning kowe banget sayang..
Kabeh mau sing tuku aku,
Kanggo sliramu..

Pr:
Maaf aku yang salah paham,
Menuduh kamu papa sayang..
Lk:
Tak akan kamu kuceraikan,
Kucarikan tambahan sayang..

reff:
Pr:
Wis ora usah ngida’ omah,
Dadi bojomu aku wegah..
Pancen wong lanang ora nggenah,
Omah omah kepingin bubrah..

Kresek kuwi kathok’e sopo,
Ono bh nukokke sopo..
Ukure karo aku podho,
Demenan wadon liyo..ho ‘o..

Lk:
Ojo kowe menuduh,
Aku iki selingkuh..
Yen ora nyoto weruh,
Ndadekne kisruh..

Aku iki wong lanang,
Ning kowe banget sayang..
Kabeh mau sing tuku aku,
Kanggo sliramu..

Pr:
Maaf aku yang salah paham,
Menuduh kamu papa sayang..
Lk:
Tak akan kamu kuceraikan,
Kucarikan tambahan sayang..
Kucarikan tambahan sayang..
Kucarikan tambahan..
————-
[ver: lyrics]
[id: slpwaucc]
[ar: Brodin f. Vivi Rosalita]
[ti: Kathok dan BH]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:22]
[00:01.05]Kathok dan BH
[00:14.05]Versi : Brodin f. Vivi Rosalita
[00:17.05]
[00:20.05]>>>
[00:21.05]>>
[00:22.05]>
[00:23.05]Pr: Wis ora usah ngida’ omah,
[00:26.05]Pr: Dadi bojomu aku wegah..
[00:29.26]Pr: Pancen wong lanang ora nggenah,
[00:32.38]Pr: Omah omah kepingin bubrah..
[00:36.11]Pr: Kresek kuwi kathok’e sopo,
[00:38.84]Pr: Ono bh nukokke sopo..
[00:42.13]Pr: Ukure karo aku podho,
[00:45.25]Pr: Demenan wadon liyo..ho ‘o..
[00:48.87]
[00:55.01]Lk: Ojo kowe menuduh,
[00:58.07]Lk: Aku iki selingkuh..
[01:01.30]Lk: Yen ora nyoto weruh,
[01:04.35]Lk: Ndadekne kisruh..
[01:07.97]Lk: Aku iki wong lanang,
[01:10.77]Lk: Ning kowe banget sayang..
[01:14.12]Lk: Kabeh mau sing tuku aku,
[01:17.37]Lk: Kanggo sliramu..
[01:20.47]Pr: Maaf aku yang salah paham,
[01:23.53]Pr: Menuduh kamu papa sayang..
[01:26.62]Lk: Tak akan kamu kuceraikan,
[01:30.12]Lk: Kucarikan tambahan sayang..
[01:33.15]
[01:56.02]>>>
[01:57.02]>>
[01:58.02]>
[01:59.02]Pr: Wis ora usah ngida’ omah,
[02:02.52]Pr: Dadi bojomu aku wegah..
[02:05.36]Pr: Pancen wong lanang ora nggenah,
[02:08.48]Pr: Omah omah kepingin bubrah..
[02:12.09]Pr: Kresek kuwi kathok’e sopo,
[02:14.95]Pr: Ono bh nukokke sopo..
[02:18.18]Pr: Ukure karo aku podho,
[02:21.17]Pr: Demenan wadon liyo..ho ‘o..
[02:24.47]
[02:31.19]Lk: Ojo kowe menuduh,
[02:34.00]Lk: Aku iki selingkuh..
[02:37.34]Lk: Yen ora nyoto weruh,
[02:40.46]Lk: Ndadekne kisruh..
[02:43.50]Lk: Aku iki wong lanang,
[02:46.43]Lk: Ning kowe banget sayang..
[02:49.72]Lk: Kabeh mau sing tuku aku,
[02:53.09]Lk: Kanggo sliramu..
[02:56.14]Pr: Maaf aku yang salah paham,
[02:58.99]Pr: Menuduh kamu papa sayang..
[03:02.29]Lk: Tak akan kamu kuceraikan,
[03:05.34]Lk: Kucarikan tambahan sayang..
[03:08.82]Lk: Kucarikan tambahan sayang..
[03:11.69]Lk: Kucarikan tambahan..
[03:15.23]
————-
Preview: