Ojo Nelongso (nurhana)

Versi: Nurhana

Jo podho nelongso,
Jamane jaman rekoso..
Urip pancen angel,
Kudune ra usah ngomel..

Ati kudu tentrem,
Nyambut gawe karo seneng..
Ulat ojo peteng,
Nek dikongkon yo sing temen..

Lah opo toh konco, ati kerep loro
Ra gelem rekoso, mbudidoyo..
Pancen kabeh podho, pengen urip mulyo
Wiwitan rekoso, pancen nyoto..

Jo podho nelongso,
Jamane jaman rekoso..
Urip pancen angel,
Kudune ra usah ngomel..

Ati kudu tentrem,
Nyambut gawe karo seneng..
Ulat ojo peteng,
Nek dikongkon yo sing temen..

reff:
Jo podho nelongso,
Jamane jaman rekoso..
Urip pancen angel,
Kudune ra usah ngomel..

Ati kudu tentrem,
Nyambut gawe karo seneng..
Ulat ojo peteng,
Nek dikongkon yo sing temen..

Lah opo toh konco, ati kerep loro
Ra gelem rekoso, mbudidoyo..
Pancen kabeh podho, pengen urip mulyo
Wiwitan rekoso, pancen nyoto..

Jo podho nelongso,
Jamane jaman rekoso..
Urip pancen angel,
Kudune ra usah ngomel..

Ati kudu tentrem,
Nyambut gawe karo seneng..
Ulat ojo peteng,
Nek dikongkon yo sing temen..

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *