Ganti Pasangan

Versi: Mini Inggriani

Keder mikiri sampean,
Sing dijaluk bli karuan..
Saban dina sewot bae,
Kula takon apa salahe..

Apa sih due simpenan,
Wis pengen ganti pasangan..
Coba bruk gage ngomonga,
Kula emong digawe lelara..

reff:
Percuma wong rumah tangga,
Sampean jarang ning umah..
Sapang kene sapang kana,
Kaya banyu karo lenga..

Percuma nggo apa nikah,
Batine kula kesiksa..
Padahal kurang sepira,
Sun nerima apa sing ana..
Sekien wis ketangguan,
Pengene ganti pasangan..

Apa sih due simpenan,
Wis pengen ganti pasangan..
Coba bruk gage ngomonga,
Kula emong digawe lelara..

reff:
Percuma wong rumah tangga,
Sampean jarang ning umah..
Sapang kene sapang kana,
Kaya banyu karo lenga..

Percuma nggo apa nikah,
Batine kula kesiksa..
Padahal kurang sepira,
Sun nerima apa sing ana..
Sekien wis ketangguan,
Pengene ganti pasangan..

Keder mikiri sampean,
Sing dijaluk bli karuan..
Saban dina sewot bae,
Kula takon apa salahe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *