Nggih Kirangan

Versi: No Koes

Le sopo kuwi,
(Nggih kirangan..)
Le aku takon,
(Nggih kirangan..)

(Cah saiki ditakoni mung mangsuli)
(Nggih kirangan..)
(Pancen bener cah saiki wis jamane)
(Podho ra karuan..)

Le sopo kuwi,
(Nggih kirangan..)
Le aku takon,
(Nggih kirangan..)

(Aku takon apik apik mbok wangsuli)
(Nggih kirangan..)
(Aku ora guyon yo le wangsulono)
(Sing tenanan..)

reff:
Le sopo kuwi,
(Nggih kirangan..)
Le aku takon,
(Nggih kirangan..)

(Cah saiki ditakoni mung mangsuli)
(Nggih kirangan..)
(Pancen bener cah saiki wis jamane)
(Podho ra karuan..)

Le sopo kuwi,
(Nggih kirangan..)
Le aku takon,
(Nggih kirangan..)

(Aku takon apik apik mbok wangsuli)
(Nggih kirangan..)
(Aku ora guyon yo le wangsulono)
(Sing tenanan..)

Le sopo kuwi,
(Nggih kirangan..)
Le aku takon,
(Nggih kirangan..)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *