Abang Abang Lambe (dhani gumintang)

“ABANG ABANG LAMBE” Versi Dhani Gumintang

ISUN SING PERDULI,
MASIO RIKO AYU RUPANE..
LAN ISUN SING PERDULI,
MASIO RIKO GEDHE WELASE..
MERGO ISUN SING PERCOYO,
MERGO ATI WIS KADHUNG LORO..
NYANG RIKO..

SING USAH RIKO NGAREP,
DHUNG ISUN BALIK MANING,
MERGO ATINISUN WIS KADHUNG MONTING..
KABEH WIS SUN TURUTI,
HANG WIS RIKO KAREPI,
BISANE RIKO MUNGKUR ATI..

BENGEN RIKO NGUCAP JANJI,
BAKAL WELAS SELAWASE..
PUNGKASANE RIKO MUNGKUR ATI..
JANJINE ABANG ABANG LAMBE..

reff:
ISUN SING PERDULI,
MASIO RIKO AYU RUPANE..
LAN ISUN SING PERDULI,
MASIO RIKO GEDHE WELASE..
MERGO ISUN SING PERCOYO,
MERGO ATI WIS KADHUNG LORO..
NYANG RIKO..

SING USAH RIKO NGAREP,
DHUNG ISUN BALIK MANING,
MERGO ATINISUN WIS KADHUNG MONTING..
KABEH WIS SUN TURUTI,
HANG WIS RIKO KAREPI,
BISANE RIKO MUNGKUR ATI..

BENGEN RIKO NGUCAP JANJI,
BAKAL WELAS SELAWASE..
PUNGKASANE RIKO MUNGKUR ATI..
JANJINE ABANG ABANG LAMBE..

SING USAH RIKO NGAREP,
DHUNG ISUN BALIK MANING,
MERGO ATINISUN WIS KADHUNG MONTING..
KABEH WIS SUN TURUTI,
HANG WIS RIKO KAREPI,
BISANE RIKO MUNGKUR ATI..

BENGEN RIKO NGUCAP JANJI,
BAKAL WELAS SELAWASE..
PUNGKASANE RIKO MUNGKUR ATI..
JANJINE ABANG ABANG LAMBE..
JANJINE ABANG ABANG LAMBE..
JANJINE ABANG ABANG LAMBE..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *