Kelara Lara (yoshica komara)

Versi: Yoshica Komara

Panas perih sun nglakoni rumah tangga,
Due laki duh sering gawe lara..
Awan bengi kakang arang ning umah,
Ora eling ning keluarga..

Pikir pusing awak lemu dadi gering,
Tambah tua kakang bli gelem eling..
Apa kakang bli due rasa isin,
Kien kakang pan kawin maning..

reff:
Batin kelara lara..,
Ati sun panas bara..

Duh gusti kang kuasa..,
Kuataken diri kula..
Kuat ngadepi cecoba,
Najan sun sering kesiksa,
Muga laki ingeta ning keluarga..

Pikir pusing awak lemu dadi gering,
Tambah tua kakang bli gelem eling..
Apa kakang bli due rasa isin,
Kien kakang pan kawin maning..

reff:
Batin kelara lara..,
Ati sun panas bara..

Duh gusti kang kuasa..,
Kuataken diri kula..
Kuat ngadepi cecoba,
Najan sun sering kesiksa,
Muga laki ingeta ning keluarga..

Panas perih sun nglakoni rumah tangga,
Due laki duh sering gawe lara..
Awan bengi kakang arang ning umah,
Ora eling ning keluarga..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *