Wong Cilik (joe andara)

Versi: Joe Andara

Wong cilik dikon ngalor,
Yo ugo ngalor..
Yen podho dikon ngidul,
Yo ugo ngidul..
Nanging nasibe ra tau mujur..

Wong cilik dikon ngetan,
Yo ugo ngetan..
Yen podho dikon ngulon,
Yo ugo ngulon..
Nanging karepe ra tau kelakon..
Wong cilik wong cilik wong cilik..

reff:
Yo koyo mengkono, yen podho kelakon
Banjur lali marang sing podho dikongkon..
Ra kelingan semono biyen nate kondho,
Podho dukungen aku yen pengen mulyo..

Lha jebulane wong cilik kecelik,
Dewek’e wis mulyo..
Wong cilik tetep rekoso,
Wong cilik wong cilik wong cilik..

reff:
Yo koyo mengkono, yen podho kelakon
Banjur lali marang sing podho dikongkon..
Ra kelingan semono biyen nate kondho,
Podho dukungen aku yen pengen mulyo..

Lha jebulane wong cilik kecelik,
Dewek’e wis mulyo..
Wong cilik tetep rekoso,
Wong cilik wong cilik wong cilik..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *