Tembang Tresno


Versi: Devi Aldiva

Padhange suryo nanging peteng neng mripatku,
Sinare rembulan nambahi susahe atiku..
Tresno sing tak jogo amung kanggo sliramu,
Nanging nyatane aku mok apusi..

Padhange suryo nanging peteng neng mripatku,
Sinare rembulan nambahi susahe atiku..
Tresno sing tak jogo amung kanggo sliramu,
Nanging nyatane aku mok apusi..

reff:
Tembang tresno neng lambemu,
Nyatane amung semu..
Janji tresno marang aku,
Nyatane nyusahke atiku..

Tego tenan kowe nglarani aku,
Tego tenan kowe ngapusi aku..
Wis cukup sakmene crito lan laguku,
Aku pamit lilakno lungaku..

reff:
Tembang tresno neng lambemu,
Nyatane amung semu..
Janji tresno marang aku,
Nyatane nyusahke atiku..

Tego tenan kowe nglarani aku,
Tego tenan kowe ngapusi aku..
Wis cukup sakmene crito lan laguku,
Aku pamit lilakno lungaku..
Aku pamit lilakno lungaku..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *