Ra Ono Kabare

Versi: Dwi Ratna

Susah tenan rasaning batin,
Mikir sliramu sing tak tresnani..
Saben wengi ra biso turu,
Tansah kelingan marang sliramu..

Opo sliramu ngrasakke rosoku,
Roso kangen ra keno dibendhung..
Opo mung aku sing nduweni roso,
Roso kangen sing tembus ati..

Susah tenan rasaning batin,
Mikir sliramu sing tak tresnani..
Saben wengi ra biso turu,
Tansah kelingan marang sliramu..

reff:
Duh wong bagus sliramu ning endi,
Nganti seprene ra ono kabare..
Aku nelongso..aku sengsoro,
Nahan rindu sak jeroning dhodho..

Opo sliramu ora kelingan,
Marang janji sing kok ucapake..
Tresnamu gedhe setyo marang aku,
Ora bakal ninggalake aku..

Susah tenan rasaning batin,
Mikir sliramu sing tak tresnani..
Saben wengi ra biso turu,
Tansah kelingan marang sliramu..

reff:
Duh wong bagus sliramu ning endi,
Nganti seprene ra ono kabare..
Aku nelongso..aku sengsoro,
Nahan rindu sak jeroning dhodho..

Opo sliramu ora kelingan,
Marang janji sing kok ucapake..
Tresnamu gedhe setyo marang aku,
Ora bakal ninggalake aku..

Susah tenan rasaning batin,
Mikir sliramu sing tak tresnani..
Saben wengi ra biso turu,
Tansah kelingan marang sliramu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *