Ngenteni Balimu

Versi: Gerry ft. Elsa Safira

Pr:
Aduh kang mas sliramu ning endi,
Suwi tenan raono kabarmu..
Nganti atiku loro nunggoni balimu..

Lk:
Aduh nimas sabaro sak untoro,
Aku lungo ninggal sliramu sedelo,
Golek gawean gawe urip bebrayan..

reff:
Pr:
Aku nelongso.. aku sengsoro..
Ngenteni.. balimu..

Lk:
Lilanono.. leganono..
Lungoku.. yo mung sedelo..

Pr:
Yen pancen bener kandhamu,
Sing gedhe pangapurane..

Lk:
Jo nelongso jo kuwatir,
Tresnaku mung kanggo sliramu..

Feat:
Yen ngunu ayo ndungo ayo ndungo..
Mring gusti allah kang murbeng dumadi..
Mugo tresnomu lan tresnoku tresno suci..

reff:
Pr:
Aduh kang mas sliramu ning endi,
Suwi tenan raono kabarmu..
Nganti atiku loro nunggoni balimu..

Lk:
Aduh nimas sabaro sak untoro,
Aku lungo ninggal sliramu sedelo,
Golek gawean gawe urip bebrayan..

reff:
Pr:
Aku nelongso.. aku sengsoro..
Ngenteni.. balimu..

Lk:
Lilanono.. leganono..
Lungoku.. yo mung sedelo..

Pr:
Yen pancen bener kandhamu,
Sing gedhe pangapurane..

Lk:
Jo nelongso jo kuwatir,
Tresnaku mung kanggo sliramu..

Feat:
Yen ngunu ayo ndungo ayo ndungo..
Mring gusti allah kang murbeng dumadi..
Mugo tresnomu lan tresnoku tresno suci..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *