Separuh Rogo

Lirik Lagu Sanguturu ke-2850 Separuh Rogo
Versi: Wiwik Sagita

SING MANGGON NJERO ATI IKI,
MUNG SLIRAMU SING ORA BISO TAK GANTI,
MERGANE TRESNO IKI ISIH NGGONDHELI..

SING MANGGON NJERO DODO IKI,
MUNG SLIRAMU SING ORA BISO TAK LALI,
SENADYAN WIS TAK COBA NGILANGKE NING ATI..
LILO AKU ORA LILO,
NANGING IKI KUDU SING TAK TOMPO O..

SEPARUH ROGOKU, ISIH MANGGON SLIRAMU..
JUJUR NING ATIKU, ABOT RASANE KELANGAN TRESNAMU..
SEPARUH ROGOKU, ISIH ONO TRESNAMU..
JUJUR NING ATIKU, ISIH RA LILO NINGGALKE SLIRAMU..

reff:
SING MANGGON NJERO ATI IKI,
MUNG SLIRAMU SING ORA BISO TAK GANTI,
MERGANE TRESNO IKI ISIH NGGONDHELI..

SING MANGGON NJERO DODO IKI,
MUNG SLIRAMU SING ORA BISO TAK LALI,
SENADYAN WIS TAK COBA NGILANGKE NING ATI..
LILO AKU ORA LILO,
NANGING IKI KUDU SING TAK TOMPO O..

SEPARUH ROGOKU, ISIH MANGGON SLIRAMU..
JUJUR NING ATIKU, ABOT RASANE KELANGAN TRESNAMU..
SEPARUH ROGOKU, ISIH ONO TRESNAMU..
JUJUR NING ATIKU, ISIH RA LILO NINGGALKE SLIRAMU..

reff:
SING MANGGON NJERO ATI IKI,
MUNG SLIRAMU SING ORA BISO TAK GANTI,
MERGANE TRESNO IKI ISIH NGGONDHELI..

SING MANGGON NJERO DODO IKI,
MUNG SLIRAMU SING ORA BISO TAK LALI,
SENADYAN WIS TAK COBA NGILANGKE NING ATI..
LILO AKU ORA LILO,
NANGING IKI KUDU SING TAK TOMPO O..

SEPARUH ROGOKU, ISIH MANGGON SLIRAMU..
JUJUR NING ATIKU, ABOT RASANE KELANGAN TRESNAMU..
SEPARUH ROGOKU, ISIH ONO TRESNAMU..
JUJUR NING ATIKU, ISIH RA LILO NINGGALKE SLIRAMU..

SEPARUH ROGOKU, ISIH MANGGON SLIRAMU..
JUJUR NING ATIKU, ABOT RASANE KELANGAN TRESNAMU..
SEPARUH ROGOKU, ISIH ONO TRESNAMU..
JUJUR NING ATIKU, ISIH RA LILO NINGGALKE SLIRAMU..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *