Tresno Ing Parangtritis

Versi: Kendro WR

Rindu.. rasane atiku,
Ra biso.. aku nglalekake?..
Rino wengi kowe sing tak impi,
Cah ayu aku kangen sliramu..

Biyen.. wektu ngiket janji,
Mbangun prasasti.. tresnomu mung sawiji..
Pasir kuwi.. kang dadi saksine,
Ning pantai parangtritis iki..

reff:
Deburan ombak soko segoro kidul,
Raiso ngentremke atiku..
Semilir angin ing pantai iki,
Nambahi kangene atiku..

Senajan wis raono warto,
Opo yo, kowe isih tresno..
Sepi rasane jroning ati iki,
Tak tunggu baline tresnamu..

reff:
Deburan ombak soko segoro kidul,
Raiso ngentremke atiku..
Semilir angin ing pantai iki,
Nambahi kangene atiku..

Senajan wis raono warto,
Opo yo, kowe isih tresno..
Sepi rasane jroning ati iki,
Tak tunggu baline tresnamu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *