Gendakan


Versi: Susy Arzetty

Masih mending kangmas tuku satene,
Yen tuku wedhus repot ngurusanane..
Kudu ngarit sukete, kudu bagus kandange
Yen repot ngurusane mending tuku matenge..

Masih mending kula gendakan bae,
Tenimbang dikawin ora jelas gilire..
Nunggu bengi bli teka, wedi ning rabi tua
Waya gilir bli tepat gengsi ngomong bli kuat..

Najan sanding sandung sun ngrasa kurang,
Sing penting sandang urip sun kecukupan..

reff:
Wit bodag ning pinggir segara,
Gelem digendak mong sengsara,
Asal cukup segala-gala..

Kula ora digawe pusing,
Sing penting dompet aja garing,
Najan bengi arang kesanding..

Yen teka laki kula, bli teka ndeke wong lian..
Mader status kula, cuma dadi gendakan..

Masih mending kula gendakan bae,
Tenimbang dikawin ora jelas gilire..
Nunggu bengi bli teka, wedi ning rabi tua
Waya gilir bli tepat gengsi ngomong bli kuat..

Najan sanding sandung sun ngrasa kurang,
Sing penting sandang urip sun kecukupan..

reff:
Wit bodag ning pinggir segara,
Gelem digendak mong sengsara,
Asal cukup segala-gala..

Kula ora digawe pusing,
Sing penting dompet aja garing,
Najan bengi arang kesanding..

Yen teka laki kula, bli teka ndeke wong lian..
Mader status kula, cuma dadi gendakan..

Masih mending kangmas tuku satene,
Yen tuku wedhus repot ngurusanane..
Kudu ngarit sukete, kudu bagus kandange
Yen repot ngurusane mending tuku matenge..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *