Ngimpi Ora Turu

Versi: Didi Kempot

Ngimpi nanging ora turu,
Paribasan ing sak bendinaku..
Koyo toh ngenteni watu,
Kang kumambang sak duwuring banyu..

Konco koncoku wis kondho,
Saiki kowe gandheng karo priyo liyo..
Nanging atiku kebacut tresno,
Loro ati iki keloro loro..

Opo ora eling lelakuanku,
Opo ra eling janjimu..
Tresno kang suci,
Ora ngiro jebul mung ono lati..

Opo ora eling lelakuanku,
Opo ora eling janji-janjimu..
Tresno kang suci,
Pungkasane jebul mung ono lati..

reff:
Kabeh koncoku wis kondho,
Saiki kowe gandheng karo priyo liyo..
Nanging atiku kebacut tresno,
Loro ati iki keloro loro..

Opo ora eling lelakuanku,
Opo ra eling janjimu..
Tresno kang suci,
Ora ngiro jebul mung ono lati..

Opo ora eling lelakuanku,
Opo ora eling janji-janjimu..
Tresno kang suci,
Ora ngiro jebul mung ono lati..
Tresno kang suci,
Ora ngiro jebul mung ono lati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *