Kangen Berat

Versi: Afian ft. Rika Rahma

Pr:
Mas.. ngertenono karepku,
Aku.. yo amung pengen ketemu..
Sendyan mung sedelo, tak nggo tombo kangenku
Neng pinggir dermogo kowe tak tunggu..

Lk:
Dik.. aku yo wis ra kuat,
Rasane ndunyo koyo kiamat..
Tunggulah aku sayang, aku pasti kan datang
Rasanya rindu sudah tak tertahan..

Lk:
Opo iki dik nandang kasmaran,
Esuk awan bengi yo tansah kelingan..
Pr:
Ojo mung ngomong wae,
Gek ndang dibuktekake,
Yen pancen kangen cepet ndang mrene..

Lk:
Memang aku dik kangen padamu,
Tapi belum saatnya kita bertemu..
Pr:
Jangan kau tunda lagi, rasa rindu dihati
Menggodaku saben awan saben bengi..

reff:
Pr:
Mas.. ngertenono karepku,
Aku.. yo amung pengen ketemu..
Sendyan mung sedelo, tak nggo tombo kangenku
Neng pinggir dermogo kowe tak tunggu..

Lk:
Dik.. aku yo wis ra kuat,
Rasane ndunyo koyo kiamat..
Tunggulah aku sayang, aku pasti kan datang
Rasanya rindu sudah tak tertahan..

Lk:
Opo iki dik nandang kasmaran,
Esuk awan bengi yo tansah kelingan..
Pr:
Ojo mung ngomong wae,
Gek ndang dibuktekake,
Yen pancen kangen cepet ndang mrene..

Lk:
Memang aku dik kangen padamu,
Tapi belum saatnya kita bertemu..
Pr:
Jangan kau tunda lagi, rasa rindu dihati
Menggodaku saben awan saben bengi..
Ft:
Menggodaku saben awan saben bengi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *